ACUM, la ProTV, Sunt celebru, scoate-ma de aici!

ACUM, la ProTV, Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Probe extreme, animale, insecte, caldura din jungla africana, lipsa de mancare, cu toate acestea se vor infrunta celebritatile care au pornit in aventura pe care nu o vor uita niciodata!

“De-abia astept, sunt atat de nerabdator incat as fi vrut sa particip si eu! Nu, glumesc si o sa vedeti de ce. La orice proba de aici, as striga inainte: Sunt celebru, duceti-ma inapoi in Las Fierbinti!”, a spus astazi Mihai Bobonete.

Cabral continua: “Incepem cu emotii pentru concurenti si, chiar daca filmam in conditii extreme, suntem multumiti ca ne apucam astazi de cel mai spectaculos proiect de televiziune de pana acum. Echipa e bine, noi suntem bine, concurentii…”.

In aceasta seara, in prima Provocare a junglei din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!, concurentul va trece prin proba Rasfat si indignare, unde se va intalni cu sobolani, scorpioni, crabi, gandaci si crocodili!

Fiecare celebritate si-a putut alege de acasa un obiect preferat, cu care sa intre in tabara din jungla africana. Printre obiectele pe care si le-au dorit alaturi de ei se numara o agenda, pudra de fata, fond de ten cu protectie UV, dopuri de urechi, lotiune de fata, oglinda si balsam de buze.

Astazi va incepe reality-show-ul care va tine intreaga Romanie in fata televizoarelor, de la 20:30, in fiecare seara, timp de 21 de zile! Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!. In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica - Provocarea junglei, cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Jungla incepe astazi, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni