Catalin Morosanu, Dorian Popa si Ruby, in lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei!

Catalin Morosanu, Dorian Popa si Ruby, in lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei!

Super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! are marea finala in aceasta seara, de la 20:30, numai pe PRO TV! Ruby, Catalin Morosanu si Dorian Popa se lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei! Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regina sau Regele junglei! Voteaza-ti favoritul, prin apel sau SMS la 1264! 

Sambata, 7 martie, PRO TV a fost, din nou, lider absolut de audienta, pe toate segmentele de public in intervalul orar 20:29 – 22:37. La nivel national, peste 2.1 milioane de romani au urmarit reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! In minutul de aur de la 21:07, aproape 2.7 milioane de persoane au urmarit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a fost lider de audienta, cu 13.2 puncte de rating si 27.5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut un rating mediu de 6.9 puncte si 14.3% cota de piata.  

Marea finala Sunt celebru, scoate-ma de aici!

In semifinala super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!, publicul a decis ca drumul Ginei prin jungla trebuie sa se incheie.

In aceasta seara, de la 20:30, Ruby, Catalin Morosanu si Dorian Popa vor afla cine este preferatul publicului, marele castigator ce va purta titlul de Regina sau Regele junglei! In episodul de astazi nu va fi o singura proba Provocarea junglei, ci trei! Fiecare dintre cei trei finalisti va trece, pentru ultima oara, prin terorile pregatite in jungla!

Lacrimi si dinti, Singura casca si Scarbiti, va rog! sunt Provocarile junglei care le vor da adevarate batai de cap lui Dorian, Morosanu si Ruby. Multe animale, insecte, cele mai scarboase “feluri de mancare”, finala Sunt celebru, scoate-ma de aici! promite sa pastreze telespectatorii din Romania cu sufletul la gura, in fata televizoarelor!

“Au trecut 21 de zile de jungla. 21 de zile grele pentru noi, cei din echipa, dar imposibile pentru concurenti. Au fost trei saptamani in care cei din tabara s-au schimbat enorm, au trecut peste propriile frici, au luptat cu foamea, oboseala si provocarile foarte grele ale concursului in sine. Am ajuns acum sa avem trei dintre ei in finala, trei dintre cei pe care publicul i-a iubit si i-a votat.

Sincer? Sanse cred ca au toti trei sa primeasca premiul, depinde si de cum se vor comporta la Provocarile junglei de azi. Eu ii respect pe toti cei care au fost in tabara, sunt oameni puternici, care au demonstrat ca, oricat e de vitrega natura... omul supravietuieste!”, spune Cabral despre finala din aceasta seara.

Bobonete completeaza: “In seara asta aflam cine e Regina sau regele junglei! Iar meniul Sunt celebru, scoate-ma de aici! este cu de toate! Ii avem pe cei trei finalisti la Provocarile junglei curajosi, emotionati, obositi, motivati si speriati. Bineinteles, inconjurati de toate taratoarele pamantului si cu mancaruri care miros atat de urat, incat cred ca si in Romania o sa va strambati!”

Editia 20

In semifinala de aseara, publicul din Romania a decis ca Gina sa plece acasa! Imediat dupa ce a vorbit cu Bobonete si Cabral, Gina a plecat catre hotel, unde a asteptat-o un festin: pizza, tort, biscuiti, cidru si multe fructe.

Inainte sa plece Gina, celebritatile au primit in tabara o tableta, pe care fiecare dintre ei avea un mesaj video de la o persoana draga, de acasa. Daca prima oara cand s-au uitat la mesaj au fost cu totii emotionati, la o a doua vizualizare, paranoia a pus stapanire pe Dorian, Catalin si Ruby. “Nu a vrut sa spuna asta, e recitat si gol de emotie”, a spus Dorian, iar Ruby a completat: “Tragem mesaje mai simpatice de La multi ani pentru prietenii nostri!”. Fiecare dintre ei a analizat mimica, gesturile si orice privire din filmulete, iar, la final, cu totii au fost dezamagiti de cei de acasa.

La Provocarea junglei – Muzeul ororilor, Ruby a fost eroina! A spart cu capul tablouri celebre si a scos, cu limba, dintre soareci, gandaci, serpi si iguane, 3 stele din 4. A pornit in proba cu gandul “Sa-mi spal rusinea cu albinuta”, de la Provocarea junglei la care participase cu Gina, si a reusit!

Distractia de ieri din tabara a fost la inaltime. S-au imitat unii pe ceilalti, iar apoi au organizat Oscarurile junglei, cu Morosanu prezentator. Atat cei ramasi in tabara, cat si celebritatile care au iesit au primit distinctii, fie ironice, fie sincere. Printre fericitii castigatori s-au numarat Elena Merisoreanu (titlul pentru cea mai draguta si simpatica femeie a junglei) si Dorian (titlul pentru cel mai bun actor intr-o misiune secreta).

Astazi este finala celui mai urmarit reality-show din Romania, Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Cine va fi Regina sau Regele junglei decoperim in aceasta seara, la PRO TV, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni