ASTAZI incepe cel mai spectaculos reality-show! Vezi imagini superbe din Africa de Sud

ASTAZI incepe cel mai spectaculos reality-show! Vezi imagini superbe din Africa de Sud

Din 16 februarie, de la ora 20:30, la ProTv incepe un show incendiar: "Sunt celebru, scoate-me de aici!".

Timp de 21 de zile, cei 12 participanti vor fi complet izolati de orice inseamna rutina zilnica, confort, stiri, internet sau orice alta activitate cu care erau obisnuiti in tara. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu exceptia colegilor din tabara, vor fi Bobonete si Cabral, gazdele emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Celebritatile se vor cunoaste abia in prima zi a emisiunii si vor avea ocazia sa isi aleaga un singur obiect pe care sa il aduca de acasa, ei putand alege daca va fi un obiect practic, care sa le usureze viata in tabara sau unul cu valoare sentimentala, care sa le aminteasca de cei dragi de acasa.

Publicul este singurul care decide! Prin vot zilnic, telespectatorii vor hotari cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al celui mai spectaculos si asteptat reality show - "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Au mai ramas doar 1 zi pana la premiera show-ului, iar Oana Tache, trimisul special in jungla, se afla deja Africa de Sud, acolo unde a realizat o serie de fotografii superbe cu diferitele locuri pe care le-a vizitat si care i-au atras atentia in mod deosebit.  

Vezi mai multe imagini in Galeria FOTO!



Ajunsa pe pamantul african, Oana Tache si-a dorit sa afle mai multe despre cultura si obiceiurile localnicilor, iar unul dintre lucrurile care au impresionat-o profund a fost patriotismul de care dau dovada africanii.

"Daca ii rogi sa-ti cante – piesa de suflet, all time hit-ul e imnul – copii, batrani, femei, barbati, in cor sau solo – toti africanii canta imnul! Si toti sunt indragostiti de fotbal", a scris Oana Tache pe blogul oficial.

Cel mai asteptat show din Romania incepe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni