• PRO TV
  • Dorian Popa, o transformare WOW. De la pustiul timid la un tanar plin de sex-appeal: FOTO. Cum arata acum artistul

Dorian Popa, o transformare WOW. De la pustiul timid la un tanar plin de sex-appeal: FOTO. Cum arata acum artistul

Dorian Popa, o transformare WOW. De la pustiul timid la un tanar plin de sex-appeal: FOTO. Cum arata acum artistul

Acum este unul dintre cei mai sexy barbati din Romania si are milioane de fani, insa nu intotdeauna a aratat la fel de bine. 

A reusit sa atraga atentia domnelor si domnisoarelor inca de cand a aparut pe micul ecran si a renuntat pentru prima data la tricou, dar transformarile prin care a trecut Dorian Popa sunt de-a dreptul fabuloase.

Intr-un interviu acordat pentru perfecte.ro, Dorian a marturisit ca nu el este barbatul care detine secretul abdomenului perfect, dar fanele l-au declarat in nenumarate randuri drept castigator detasat al topului celor mai sexy barbati din Romania, la aceasta parte a trupului.

Citeste si: Dorian Popa a stat cu picioarele intr-un acvariu cu un crocodil! Ce a trebuit sa faca pentru a-si ajuta echipa

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Conteaza foarte mult gena cu care te nasti. In plus, sunt de parere ca atunci cand muncesti o grupa musculara atat cat este nevoie, ea ajunge la niste performante de apreciat si le multumesc fanilor ca imi apreciaza aceste performante musculare. Pentru toti cei care vor un abdomen aproape de cel perfect, cat mai multe abdomene", a marturisit Dorian.

 

Pe vremea cand a devenit cunoscut nu era la fel de musculos si aratos ca acum, dar a reusit sa intre in gratiile doamnelor. Aseara, in prima editie a emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici", Dorian a demonstrat din nou ca sportul si un regim alimentar sanatos reprezinta cheia succesului unui trup de invidiat. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni