Elena Lasconi, primele declaratii dupa ce a parasit show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Elena Lasconi, primele declaratii dupa ce a parasit show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Publicul a decis din nou! Cei de acasa si-au votat preferatii, iar Elena Lasconi a strans cel mai mic numar de voturi, asa ca a trebuit sa paraseasca lupta pentru titlul de Regina junglei. “Te bucuri ca ramai, dar te bucuri ca iesi!”, a spus ea imediat dupa ce a parasit tabara care i-a fost casa timp de 14 zile.

In cele doua saptamani pe care le-a petrecut complet rupta de realitate, de mancarea pe care o prefera si de orice veste despre familie sau din Romania, Elena Lasconi a reusit sa-si dezvolte abilitati pe care nu si le imagina: “> inseamna o terapie soc in Africa de Sud. M-am conectat foarte puternic cu natura si, chiar daca nu ni s-a permis niciodata sa aflam cat e ora, din a doua zi deja puteam spune cu aproximatie cat este ceasul, doar orientandu-ma dupa soare. Am privit mai mult ca niciodata cerul, copacii, frunzele si vietatile din jungla, am avut momente de liniste profunda cu mine insami si am simtit ca sunt mult mai aproape de Dumnezeu. Am aflat ca cea mai mare dependenta a omului ramane, pana la urma, dependenta de mancare si ca, pentru a obtine mancare esti dispus sa infrunti cele mai dure probe, in care esti pus fata in fata cu propriile tale cosmaruri”.

Ce a declarat Elena Lasconi dupa ce a parasit tabara din jungla africana.

1. Care este persoana de care te-ai atasat cel mai mult?

Nu exista una singura, am mai multe. Pot spune ca m-am atasat de toti, chiar daca cu unii am avut schimburi dure de replici si le-am spus in fata ce am simtit, asta nu inseamna ca nu tin la ei. M-am atasat de Ruby, Gina, Alina, Lumi, Merisor. M-am inteles si cu Andreea, Vladimir si Catalin, pe care il iubesc de-a dreptul.

2. Cu cine crezi ca o sa ramai prieten, dupa aceasta experienta?

Nu mi-am propus sa raman prietena, pentru ca dupa vreo 30 de ani, iti faci foarte greu prieteni, ai grupul tau. Fiind atat de ocupata si prinsa cu munca mea, nu am mult timp sa socializez. Insa, cu siguranta, o sa-mi ramana amici si cu siguranta o sa ne intalnim, sa povestim despre aventurile noastre din jungla.

3. Care o sa fie primul lucru pe care o sa il faci cand ajungi acasa?

Sotul meu o sa ma astepte clar in aeroport, iar cand ajung acasa, ma intreb oare cum o sa reactioneze catelusa mea, de care nu m-am despartit niciodata mai mult de 3 zile si care e ca si copilul meu. O s-o sun pe Oana, sa mancam ceva bun si sa povestim despre sejurul meu soc si groaza din Africa de Sud! 

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei, votandu-ti favoritul! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni