Imaginile pe care nu le-ai vazut inca la TV! Cum arata abdomenul lui Dorian Popa filmat de aproape

Imaginile pe care nu le-ai vazut inca la TV! Cum arata abdomenul lui Dorian Popa filmat de aproape

Dorian Popa se numara printre cei mai doriti barbati din Romania, fizicul sau impresionant facand deliciul admiratoarelor.


Dorian Popa se numara printre cele 12 vedete aflate in jungla africana, acolo unde e alaturi de colegii sai incearca sa faca fata cu brio provocarilor din cadrul reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Artistul a facut senzatie inca din prima zi in tabara amenajata in jungla din Africa, iar imaginile in care apare la bustul gol au fost urmarite cu mare interes de admiratoarele lui Dorian.

Vezi aici cele mai tari momente din reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" - VIDEO

Nevoit sa participe la provocari care i-au testat limitele la maximum, Dorian Popa le-a demonstrat tuturor ca detine capacitati de lider si ca este un invingator. Cantaretul a fost ales de colegii sai liderul grupului, semn ca acestia il sustin si il considera un concurent puternic. 

In imaginile exclusive din LIVE-ul transmis de Voyo.ro, Dorian Popa a fost filmat de camerele de luat vederi imbracat doar cu o pereche de pantaloni scurti si toate privirile au fost atintite asupra abdomenului sau atent lucrat. 




In fiecare zi de la 14:00 la 16:00 poti vedea imagini exclusive din "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Poti urmari LIVE VIDEO secventele aici.

Toate imaginile sunt diseara la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cel mai tare reality show este in fiecare zi pe ProTV, de la ora 20:30
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni