La TV si evenimente are aparitii impecabile, dar putini stiu cum arata Kendra Wilkinson atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor - FOTO

La TV si evenimente are aparitii impecabile, dar putini stiu cum arata Kendra Wilkinson atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor - FOTO

Kendra Wilkinson si-a castigat celebritatea prin participarea la reality show-uri precum "I'm A Celebrity... Get Me Out Here". In plus, s-a numarat printre vedetele care au pozat in revista "Playboy" si i-au fost alaturi lui Hugh Hefner in postrura de iepurasi.

In varsta de 29 de ani, Kendra Wilkinson pare mai determinata ca niciodata sa isi mentina silueata. Mama a doi copii, vedeta a inceput anul 2015 forta cu o vizita la sala de fitness, acolo unde a participat la un antrenament dur.

Fara indoiala, regimul de viata sanatos si orele petrecute la sala au ajutat-o pe Kendra Wilkinson sa se mentina in forma. Vedeta se poate lauda cu un ten impecabil, chiar si fara machiaj, pielea sa fiind ferma si stralucitoare.

"Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV!

Chiar si atunci cand este surprinsa mergand la antrenamente, imbracata in tinute sport, Kendra arata foarte bine si debordeaza de energie si buna dispozitie.

"Voi avea silueta pe care o visez pana cand voi implini 30 de ani, adica pana pe 12 iunie", a scris vedeta pe o retea de socializare, semn ca este hotarata sa isi respecte in totalitate rezolutiile facute pentru anul 2015.   


Sursa FOTO: Splash

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni