Una dintre cele mai frumoase participante la "I'm A Celebrity... Get Me Out Here" a anuntat ca isi doreste un copil

Una dintre cele mai frumoase participante la "I'm A Celebrity... Get Me Out Here" a anuntat ca isi doreste un copil

Si-au dorit sa devina parinti inca de la inceputul relatiei, insa acest lucru pare sa se materializeze abia acum. Heidi Montag, una dintre cele mai frumoase participante la reality show-ul "I'm A Celebrity... Get Me Out Here", si sotul sau Spencer Pratt, concurent in cadrul aceluiasi show, au dezvaluit ca isi doresc un copil.

Heidi Montag a declarat pentru publicatia InTouch Weekly care sunt planurile sale de viitor. Se pare ca frumoasa vedeta isi doreste sa devina mama. Mai mult decat atat, Heidi, in varsta de 28 de ani, a dezvaluit ca atat ea, cat si sotul sau, Spencer Pratt, sunt dispusi sa renunte la stilul de viata agitat, in favoarea vietii de familie.

"Imi doresc in bebelus. Spencer mi-a spus ca trebuie sa ne apucam cat mai repede", a declarat Heidi Montag.    

"Imi doresc fie doi baieti, fie un baiat si o fata. Cu baietii este mai usor. Ar fi frumos sa semene cu Spencer! Cu siguranta, Spencer va fi mai permisiv, in timp ce eu voi fi mai stricta", a daugat Heidi.

In cadrul aceluiasi interviu, Heidi a mai recunoscut ca, initial, Spencer nu si-a dorit sa devina tata, insa in momentul in care a realizat cat de important este pentru ea sa devina mama, lucruri s-au schimbat.


Sursa: Getty Images

Heidi Montag este cunoscuta in showbiz datorita participarii al reality show-ul "I'm A Celebrity... Get Me Out Here". Vedeta si-a castigat notorietatea si datorita modului in care arata. Heidi a investit in aspectul sau fizic peste 30 000 de dolari, insa in prezent acestea nu este prea incantat de modul in care arata.

Invitata in cadrul emisiunii Extra's, moderata de Renee Bargh si Dr. Armand Dorian, Heidi Montag a declarat: "Implanturile imi cadeau, erau atat de grele, incat ma simteam ingrozitor. Nu vroiam sa ma operez, dar a fost necesar".

Casatorita cu Spencer Pratt din 2009, Heidi Montag a marturissit ca nu va mai apela la chirurgia estetica. "Mi-a ajuns. Vreau sa imbatranesc natural", a afirmat vedeta. 

"Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni