• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A lasat imaginatia domnilor fara limite si a stranit invidia doamnelor. Cum arata Mihaela Radulescu in cea mai recenta imagine

A lasat imaginatia domnilor fara limite si a stranit invidia doamnelor. Cum arata Mihaela Radulescu in cea mai recenta imagine

A lasat imaginatia domnilor fara limite si a stranit invidia doamnelor. Cum arata Mihaela Radulescu in cea mai recenta imagine

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, aparitiile sale fiind intotdeuna extrem de elegante si de bine puse la punct.

La 45 de ani, Mihaela Radulescu are o multime de admiratori, chiar daca in ultimii ani nu a mai fost la fel de prezenta in lumea showbiz-ului autohton, mai ales de cand s-a mutat la Monaco alaturi de fiul sau.

De curand, vedeta a intrat in juriul "Romanii au talent", iar in perioada preselectiilor organizate pentru gasirea celui mai talentat roman, Mihaela a optat pentru tinute extrem de sexy, care sa ii puna in evidenta formele perfecte si silueta indelung lucrata in sala de antrenamente.

Cea mai recenta poza publicata de ea pe pagina de Facebook a starnit un val de reactii pozitive la adresa juratei:"Wow!!! Cata atitudine!!! Sa ai seara frumoasa!", "Frumoasa si mai mult de atat...", "Superba ca de obicei !!!", sau "Un vis de FEMEIE", au fost numai cateva dintre mesajele fanilor.

 

In urma cu o saptamana, jurata de la Romanii au talent si-a schimbat look-ul si a optat pentru o culoare mult mai deschisa a  parului. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni