• PRO TV
  • Adevar sau provocare? Cine s-a descurcat mai bine la jocul copilariei: Ruby sau Dorian

Adevar sau provocare? Cine s-a descurcat mai bine la jocul copilariei: Ruby sau Dorian

Adevar sau provocare? Cine s-a descurcat mai bine la jocul copilariei: Ruby sau Dorian

Un autocar, cinci cupluri si o vacanta de neuitat timp de noua saptamani. "Super Trip" promite sa imbine perfect distractia si provocarile, iar acest lucru s-a vazut inca din prima editie a show-ului.

Calatoria pare sa fie una de vis, cu multe probe distractive si provocari pe cinste, dar un singur pas gresit poate transforma toata experienta intr-un cosmar.

Pentru ca avem 5 echipe de cate doi concurenti, Andi Vasluianu, ghidul celor zece participanti, a incercat inca din prima clipa in care i-a vazut pe turisti sa ii faca sa se acomodeze unul cu celalalt.

Calatoria "Super Trip" continua si astazi, de la 21:30, la ProTV! Saptamana viitoare "Super Trip" este luni si marti de la 21:30.

Dupa ce au trecut de primul vot, la finalul primei zile si echipele formate din Mircea si Daria si Alexandra si Marian au iesit la egalitate si au primit cartonasul galben, Andi a vrut sa scape de acest baraj si sa ii mai puna sa voteze inca o data. 

Pentru a mai destinde putin situatia inainte de votul final, Andi le-a pregatit concurentilor o activitatea distractiva, care sa ii ajute sa se cunoasca mai bine. "Adevar sau provocare" a fost jocul pe care concurentii l-au indragit imediat si s-au lasat dusi de val, au raspuns la cele mai indiscrete intrebari si au facut fata provocarile pe care le-au primit de la adversari.

Daca Dorian a fost nevoit sa intre in scenariul facut de Doinita si Majda pentru Dorina si Lucia, Ruby a fost pusa sa faca un lucru bun pentru Marian si pentru ca era ud la picioare, dupa ce a intrat imbracat in piscina, aceasta a mers in camera si i-a adus o patura, o pereche de sosete rosii si o floare pentru Alexandra, colega lui de echipa.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni