• PRO TV
  • Alina Plugaru, fata in fata cu mama lui Dorian Popa. Ce si-au spus dupa ce artistul a facut-o sa planga pe blondina

Alina Plugaru, fata in fata cu mama lui Dorian Popa. Ce si-au spus dupa ce artistul a facut-o sa planga pe blondina

Alina Plugaru, fata in fata cu mama lui Dorian Popa. Ce si-au spus dupa ce artistul a facut-o sa planga pe blondina

Alina Plugaru a iesit din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" in urma probei la care a mers alaturi de Andreea Moldovan.

In perioada pe care a petrecut-o in tabara din jungla africana, Alina Plugaru a avut cateva discutii in contradictoriu cu Dorian Popa, dar totul s-a terminat imediat pentru ca artistul si-a cerut scuze pentru ceea ce a spus despre blondina.

Alina a fost invitata in platoul emisiunii "La Maruta" pentru a vorbi despre experienta din jungla. Ceea ce Alina nu a stiut a fost faptul ca mama lui Dorian a foist si ea invitata sa vorbeasca prin telefon. Mama artistului a facut cateva afirmatii care au pus capat speculatiilor facute de carcotasi pe seama discutiilor dintre cei doi.

"Au fost mici discutii! M-a facut sa plang, da, recunosc! M-a jignit, m-am simtit aiurea!", a declarat Alina in emisiunea "La Maruta". Mama lui Dorian a reusit sa o faca pe vedeta sa zambeasca, ba mai mult decat atat, a felicitat-o pentru curajul de a pleca in jungla africana.

"Eu nu sunt avocatul nimanui, nici macar al fiului meu. Alina imi poate fi fiica! Eu o felicit pe Alina pentru ca a avut curajul sa plece acolo! Orice femeie din lumea asta e stapana pe viata ei si si-o asuma in acelasi timp! Nimeni nu are dreptul sa o judece, iar daca cel care a judecat-o si-a cerut scuze, atunci totul s-a rezolvat", a declarat Luminita Popa, mama lui Dorian Popa.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni