In aceasta seara au intrat in competitie Alina Plugaru si Gabriel Jugaru. Cei doi au fost anuntati printr-un mesaj secret venit catre concurentii aflati deja in jungla.

Alina Plugaru este o fosta actrita de filme pentru adulti care a devenit cunoscuta in peisajul monden pentru aparitiile sale incendiare. 

In timpul liber Alinei ii place sa patineze, sa se odihneasca si sa experimenteze lucruri noi. A calatorit in foarte multe locuri de pe glob si este pasionata sa descopere mereu lucruri noi si interesante. Destinatia de vis a Alinei este Bora Bora.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Gabriel Jugaru si-a inceput cariera in mass media prin umor. Astfel, el este unul dintre cei mai cunoscuti comedieni de radio si televiziune. Dupa numeroase emisiuni care aveau ca scop divertismentul, Gabriel, a inceput o emisiune care a adus umorul pe televiziune prin prisma farselor. 

Jugaru este foarte mandru ca farsele pe care le realiza erau pe autentice 100%, iar regia nu facea parte din activitatea sa de atunci, insa recent si-a extins domeniu de activitate luandu-si diploma in Regie, la facultatea de Arte. 

Pana sa ajunga in tabara vedetelor, Alina si Gabi au dormit sub cerul liber, in inima junglei africane.