• PRO TV
  • Alina Plugaru si Gabriel Jugaru au devenit concurenti "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Alina Plugaru si Gabriel Jugaru au devenit concurenti "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Alina Plugaru si Gabriel Jugaru au devenit concurenti "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Sunt celebru, scoate-ma de aici! este show-ul care le supune pe celebritati la probe extreme si le pune fata in fata cu cele mai mari fobii. Scorpioni, crabi, sobolani, crocodili, gandaci, viermi, mirosuri ingrozitoare, feluri de mancare iesite din comun, show-ul a pregatit meniul complet pentru toti! Dorian este cel care a trecut deja prin doua probe extreme!

In aceasta seara au intrat in competitie Alina Plugaru si Gabriel Jugaru. Cei doi au fost anuntati printr-un mesaj secret venit catre concurentii aflati deja in jungla.

Alina Plugaru este o fosta actrita de filme pentru adulti care a devenit cunoscuta in peisajul monden pentru aparitiile sale incendiare. 

In timpul liber Alinei ii place sa patineze, sa se odihneasca si sa experimenteze lucruri noi. A calatorit in foarte multe locuri de pe glob si este pasionata sa descopere mereu lucruri noi si interesante. Destinatia de vis a Alinei este Bora Bora.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Gabriel Jugaru si-a inceput cariera in mass media prin umor. Astfel, el este unul dintre cei mai cunoscuti comedieni de radio si televiziune. 

Dupa numeroase emisiuni care aveau ca scop divertismentul, Gabriel, a inceput o emisiune care a adus umorul pe televiziune prin prisma farselor. 

Jugaru este foarte mandru ca farsele pe care le realiza erau pe autentice 100%, iar regia nu facea parte din activitatea sa de atunci, insa recent si-a extins domeniu de activitate luandu-si diploma in Regie, la facultatea de Arte. 

Pana sa ajunga in tabara vedetelor, Alina si Gabi au dormit sub cerul liber, in inima junglei africane.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni