Declaratiile vedetelor inainte de cel mai asteptat reality show, Sunt celebru, scoate-ma de aici! ASTAZI, de la 20:30

Declaratiile vedetelor inainte de cel mai asteptat reality show, Sunt celebru, scoate-ma de aici! ASTAZI, de la 20:30

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este reality-show-ul care va tine romanii in fata televizoarelor, timp de 21 de zile, incepand cu 16 februarie. In fiecare zi, de la 20:30, publicul din Romania va fi singurul care va decide soarta celor 12 celebritati din show.

Eu cand eram mica, nu-mi doream sa fiu printesa, voiam sa fiu regina, iar acum este sansa mea!”, spune una dintre vedetele care va intra, in curand, in tabara complet izolata din jungla africana, in lupta pentru titlul de Regina Junglei.

Sunt incantata si recunoscatoare pentru experienta prin care urmeaza sa trec. O sa fiu intr-o competitie cu mine, o sa-mi descopar punctele slabe si o sa invat cum sa trec peste ele. Imediat cum ajung in tabara, o sa imbratisez un copac!”, continua ea.

Un alt concurent spune ca: “O sa fie greu, mi-e frica de reactiile celorlalti concurenti”.

In show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", vedetele vor avea la dispozitie doar doua alimente: fasole si orez. In fiecare zi, in proba Provocarea Junglei, vor putea castiga stele si, in functie de numarul de stele, portii de mancare negatita, pe care si-o vor prepara in tabara. 

Lipsa alimentelor cu care sunt obisnuiti este motivul pentru care multi dintre concurenti sunt ingrijorati: “Am fost foarte stresata in ultimele zile, m-am ratacit in parcarea unui mall in care merg des. Fac urat la caldura mare, iar lipsa de mancare ma transforma in fiara”. 

Una dintre concurente este, insa, relaxata cu privire la portiile limitate de mancare pe care le vor primi: “Eu sunt obisnuita fara mancare, merg in cantonamente cu regim hipocaloric de mancare si cu efort fizic foarte mare”.

Super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! va incepe maine, numai la PRO TV! Timp de 21 de zile, PRO TV va transmite live, din Africa de Sud, de la 20:30, cel mai asteptat show din Romania!

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni