• PRO TV
  • Anda Adam, intr-un costum de baie care o face sa para goala. Cat de sexy este intr-o tinuta ce a aprins imaginatia domnilor

Anda Adam, intr-un costum de baie care o face sa para goala. Cat de sexy este intr-o tinuta ce a aprins imaginatia domnilor

Anda Adam, intr-un costum de baie care o face sa para goala. Cat de sexy este intr-o tinuta ce a aprins imaginatia domnilor

Anda Adam stie cum sa mentina interesul publicului si sa atraga atentia. Cantareata nu rateaza nicio ocazie sa-si afiseze corpul atent lucrat si atat de admirat de toata lumea.

De-a lungul carierei sale muzicale, Anda Adam a trecut printr-o multime de schimbari de look si a reusit sa isi surprinda placut fanii.

Recent, frumoasa cantareata a decis sa le reaminteasca domnilor cat de atragatoare este si a publicat pe contul sau de Facebook o imagine care a incins atmosfera. Anda Adam a imbracat un costum de baie de culoare pielii si s-a fotografiat intr-o cada plina cu apa. Imaginea a aprins imaginatia domnilor deoarece tinuta nude o face sa para goala.  

Fotografia a fost realizata in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei "Gloante Oarbe", un single produs de Adrian Sina.


"La filmarile pentru videoclip, ne-am distrat, dar am si  inghetat de frig la cadrele din cada in care apa era putin calduta, iar afara erau 5-6 grade. Am asistat si la trageri cu gloante in diferite obiecte, insa, noi am fost in siguranta si feriti de orice pericol, urmand ca echipa lui Alex Ceausu sa aplice ulterior grafic alte efecte speciale, prin care tot ce era in jurul meu sa fie ciuruit de gloante. Asadar, sa va puneti vestele antiglont pentru ca de data asta chiar o sa trag cu… >", a marturisit Anda Adam.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni