Atrage toate privirile chiar si atunci cand iese din sala de antrenamente. Vedeta care impresioneaza de fiecare data cu frumusetea ei

Atrage toate privirile chiar si atunci cand iese din sala de antrenamente. Vedeta care impresioneaza de fiecare data cu frumusetea ei

Kendra Wilkinson si-a castigat celebritatea prin participarea la reality show-uri precum "I'm A Celebrity... Get Me Out Here", dar s-a numarat si printre vedetele care au bifat aparitii de senzatie in revista "Playboy".

La cei 29 de ani, Kendra arata incredibil de bine, iar cele mai recente imagini surprinse in timp ce iesea de la sala de sport demonstreaza ca aspectul fizic se numara printre principalele preocupari ale vedetei.

Chiar si atunci cand nu stie ca o sa fie fotografiata, Kendra arata impecabil si se pare ca a respectat din plin ceea ce a promis in urma cu ceva timp: sa aiba mai mult timp pentru ea.

"Sunt Celebru, scoate-ma de-aici" incepe in curand la Pro TV

"Voi avea silueta pe care o visez pana cand voi implini 30 de ani, adica pana pe 12 iunie", a scris vedeta pe o retea de socializare, semn ca este hotarata sa isi respecte in totalitate rezolutiile facute pentru anul 2015.  

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni