Cabral, cadoul pe care nici macar nu a vrut sa il priveasca. Surpriza neplacuta de care a avut parte dis-de-dimineata

Cabral, cadoul pe care nici macar nu a vrut sa il priveasca. Surpriza neplacuta de care a avut parte dis-de-dimineata

Cabral se pregateste de o experienta unica: va sta izolat in jungla africana timp de o luna! Impreuna cu Bobonete, el va prezenta show-ul ProTV, "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Cu experienta in astfel de reality show-uri, Andrei Gheorghe i-a dat sfaturi importante.

Dimineata a fost ca-n jungla in studioul ProFM. Cu Andrei Gheorghe costumat in gorila si Cabral gata sa cucereasca jungla africana, emisiunea nu a semanat cu nimic din ce s-a mai intamplat pana acum in Romania. 

Dupa ce Andrei i-a povesitit cateva lucruri la care ar trebui sa fie atent Cabral cat sta in Africa, prezentatorul deja avea emotii din ce in ce mai mari si a marturisit ca e deja ingrijorat de modul in care va suporta jungla africana. 

Greeg l-a pregatit pe Cabral pentru ce e mai greu si i-a facut un cadou inedit: o acadea plina cu furnici comestibile, la care Cabral aproape ca nici nu s-a uitat!

Vezi mai multe imagini pe profm.ro!

Incepand cu 16 februarie, Cabral si Bobonete vor prezenta cel mai asteptat reality-show din Romania: "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Chiar daca nu vor fi nevoiti sa treaca prin probele extreme gandite pentru cele 12 vedete care concureaza si sunt complet rupte de realitate, "experienta din jungla o sa va schimbe complet si pe voi, iar psihicul si zenul o sa fie cel care face diferenta", i-a prevenit Andrei Gheorghe pe cei doi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni