Cabral, despre vacanta extrema petrecuta in Africa. Ce a declarat gazda show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cabral, despre vacanta extrema petrecuta in Africa. Ce a declarat gazda show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Cabral si Bobonete vor fi prezentatorii celui mai asteptat show “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. In curand la ProTV

PRO TV va trimite 12 vedete din Romania in Africa de Sud, unde isi vor infrunta limitele fizice si psihice, in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei. In curand, telespectatorii vor descoperi cine va infrunta jungla si cum vor reactiona concurentii in conditiile neprielnice din Africa de Sud.

Jungla, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar cateva dintre coordonatele care descriu cel mai asteptat show live din Romania – "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Pana cand publicul se va putea bucura de un show total, filmat in jungla africana, prezentatorul show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a acordat un interviu in care a povestit cum arata pentru el o vacanta extrema si care ar fi cel mai "nebunesc" lucru pe care ar fi dispus sa il faca. 

1. Ai avut vreo vacanta pe care o consideri extrema? Cu peripetii, adrenalina, in care a trebuit sa iesi din zona de confort?

Nu merg in vacante in care sa motai pe un sezlong, molfaind un cocktail. Intotdeauna caut locuri speciale, unde sa incerc chestii noi, de la sporturi extreme si pana la provocari specifice locatiei respective.

Doar asa simt ca am plecat in vacanta. Altfel… lesin de plictiseala!

2. Ai vreo poveste interesanta cu un animal exotic (sau nu)/insecta?

Una foarte recenta, chiar. Am plecat in vacanta pentru cateva zile, in Africa. Printre alte creatii de-ale Domnului, Africa a fost blagoslovita cu insecte, dar nu de orice fel, ci cu unele uriase.

Si cum ne bagam noi in pat si tragem plasa de tantari de la baldachin, imi asez capul pe perna si plescai multumit, gandindu-ma ca a doua zi… si-l vad. Prima oara am zis ca e un caine de talie mica.

Mai mai sa-i spun cutu-cutu! si sa-l chem la mine, nu altceva! 

Cand am cascat ochii mai mari… era cel mai mare paianjen pe care l-am vazut vreodata. Nu-mi venea sa cred ca e real, ma gandeam ca e vreo jucarie pusa acolo de prieteni, ca stiu ca nu prea ma inteleg cu insectele… dar apoi a miscat. S-a deplasat vreo doi metri in jumatate de secunda, cu picioarele alea cat ale unui pudel!

Ce crezi, a mai dormit cineva in noaptea aia?! Am stat in fund, cu o geanta de mana de-a Andreei pe post de arma, cu ochii cat ceapa!

 3. Care este cel mai exotic loc pe care l-ai vizitat?

Groapa de Gunoi Glina.

 4. Care ar fi nebunia, lucrul extrem la care ai spune „da”?

Am auzit de curand ca un roman a reusit sa execute cu gratie un wing-walking pe un avion in zbor. Asta da treaba, m-as baga la asa ceva!

 5. Ce nu ai vrea niciodata sa faci? (sa mananci un gandac, sa pui mana pe un sarpe)

Nimic care sa aiba legatura cu gandacii. Cu nici un gandac de pe lumea asta, oricat de mare sau de mic ar fi el.

6. Esti dependent de telefon si internet?

Dependent e un cuvant mare. Sunt un heavy-user… si na ca m-am murdarit de engleza in coltul gurii! Ca sa-mi fac treaba folosesc mai multe device-uri legate la net, dar asta nu inseamna ca nu as putea trai fara ele. Ba in concediu, atunci cand le las deoparte, chiar simt ca e mult mai bine fara…

 7. Cum ar fi omul Cabral fara acces la internet?

Omul Cabral fara acces la net ar fi unul mult mai liber si cu chef de mers in vizite la prieteni. Desigur, as reusi sa fac mult mai putine lucruri, as comunica cu mult mai putini oameni, as fi mult mai putin informat…  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni