Cabral, imaginea care a facut furori pe internet! Cum s-a fotografiat

Cabral, imaginea care a facut furori pe internet! Cum s-a fotografiat

Cabral se afla alaturi de Bobonete si de 12 vedete in jungla africana, acolo unde se desfasoara reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", transmis zilnic de ProTV, de la 20:30.

Inainte de inceperea show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", Cabral a plecat intr-o vacanta in Africa pentru a se acomoda cu meleagurile africane. Cu ocazia acestei "escapade nebunesti", prezentatorul ProTV a acordat un interviu in care a recunoscut care sunt fobiile lui.

"Printre alte creatii de-ale Domnului, Africa a fost blagoslovita cu insecte, dar nu de orice fel, ci cu unele uriase.

Si cum ne bagam noi in pat si tragem plasa de tantari de la baldachin, imi asez capul pe perna si plescai multumit, gandindu-ma ca a doua zi… si-l vad. Prima oara am zis ca e un caine de talie mica.

Mai mai sa-i spun cutu-cutu! si sa-l chem la mine, nu altceva! 

Cand am cascat ochii mai mari… era cel mai mare paianjen pe care l-am vazut vreodata. Nu-mi venea sa cred ca e real, ma gandeam ca e vreo jucarie pusa acolo de prieteni, ca stiu ca nu prea ma inteleg cu insectele… dar apoi a miscat. S-a deplasat vreo doi metri in jumatate de secunda, cu picioarele alea cat ale unui pudel!

Ce crezi, a mai dormit cineva in noaptea aia?! Am stat in fund, cu o geanta de mana de-a Andreei pe post de arma, cu ochii cat ceapa!", povestea Cabral la acea vreme. 

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Se pare ca prezentatorul a depasit intre timp teama de paianjeni si s-a fotografiat cu o tarantula: "In seara asta am reusit in direct sa trec (partial) peste cea mai mare fobie de-a mea... arahnofobia. Say hello to my little friend!", a fost mesajul scris de Cabral in descrierea imaginii.  

Dovada de curaj a avut loc in direct la TV, in timpul reality-show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", transmis LIVE, la ProTV, zilnic, de la 20:30.



In fiecare zi de la 14:00 la 16:00 poti vedea imagini exclusive din "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Poti urmari LIVE VIDEO secventele aici.

Vezi cele mai tari momente din cea de-a treia editie "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni