Dupa ce au trecut cu brio de probele "Lacrimi si dinti" (Dorina Popa) si "Singura casca" (Catalin Morosanu", cei doi concurenti au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.

Din pacate, Ruby a parasit tabara din jungla africana. Vedeta a fost pusa in dificultate la proba "Scarbiti, va rog!", unde a reusit sa castige o singura steluta si, astfel, a fost eliminata pe ultima suta de metri. 

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Video Desi s-au dovedit a fi cei mai puternici adversari, publicul a avut de ales doar un singur castigator, iar aceasta a fost Catalin Morosanu!Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea.

Fost jucator de rugby, Morosanu s-a remarcat si ca dansator, el participand si castigand sezonul 10 al concursului Dansez pentru tine. Supranumit “Moartea din Carpati”, luptatorul a obtinut 37 de victorii in cele 45 de meciuri jucate, iar 22 au fost castigate prin KO. Morosanu este student la Drept si detine o sala de kickboxing.