• PRO TV
  • Dorian Popa a facut marele anunt. Vestea care ii va lasa pe toti fara cuvinte

Dorian Popa a facut marele anunt. Vestea care ii va lasa pe toti fara cuvinte

Dorian Popa a facut marele anunt. Vestea care ii va lasa pe toti fara cuvinte

Dorian Popa si iubita lui, Claudia, s-au logodit de curand, iar planurile de viitor nu au intarziat sa apara in relatia lor.

Cantaretul are cateva afaceri, are sustinerea iubitei lui, vrea sa isi construiasca o casa, dar cea mai mare dorinta a lui este sa aiba un copil.

"Am pornit o relatie care implica si business si stat impreuna in aceeasi casa. Ne dorim sa mergem impreuna pana la capat, insa nu ne grabim. Timpul le va ordona asa cum trebuie. Evident ca va exista si un copil, poate doi. Ne dorim pana atunci sa reusim sa contruim o casa. Vrem sa ne punem la punct afacerile, dupa care sa facem si un copil. Nu stim inca de nunta pentru ca nu ne dam seama cu ce ar schimba si daca ar aduce o schimbare buna in viata noastra de cuplu", a declarat cantaretul la o emisiune tv.

Potrivit cancan.ro, Dorian isi doreste sa devina tata cat mai repede. Dorian Popa a trecut printr-o multime de transformari in ultimii ani, cantaretul numarandu-se in prezent printre cei mai admirati barbati din bransa datorita faptului ca are ambitie si vrea sa isi indeplineasca dorintele cu orice pret.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni