• PRO TV
  • Dorian Popa se afiseaza tot mai des alaturi de cea mai recenta cucerire, o blondina super sexy. Cum au fost surprinsi cei doi de Paste

Dorian Popa se afiseaza tot mai des alaturi de cea mai recenta cucerire, o blondina super sexy. Cum au fost surprinsi cei doi de Paste

Dorian Popa se afiseaza tot mai des alaturi de cea mai recenta cucerire, o blondina super sexy. Cum au fost surprinsi cei doi de Paste

Dorian Popa este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, asa ca nu duce lipsa de admiratoare. Cantaretul iese mereu cu cate o domnisoara frumoasa, dar de cateva saptamani incoace a fost surprins in compania unei singure blonde simpatice.

De cand se stie, Dorian Popa a fost intotdeauna inconjurat de femei frumoase, dornice sa petreaca macar cateva clipe in compania lui. Actorul din "O noua viata" nu a dus niciodata lipsa de admiratoare, asa ca de-a lungul timpului a fost surprins in tandreturi cu diverse domnisoare.

Daca in urma cu doar doua luni se zvonea ca formeaza un cuplu cu Ana Baniciu, colega sa din LaLa Band, iata ca acum Dorian a pus punct pentru totdeauna acestor speculatii. In urma cu doua saptamani, artistul s-a distrat toata noaptea alaturi de o blonda focoasa, intr-un club din Capitala.

Surprins de catre paparazzii cancan.ro la iesirea din club, Dorian a marturisit ca el si frumoasa blonda locuiesc impreuna: "Am petrecut foarte frumos. Seara se va incheia acasa, unde stam amandoi".

Mai mult, relatia dintre cei doi ar fi cat se poate de serioasa, iar Dorian si-a dus iubita acasa, la Constanta, de Paste, scrie cancan.ro.

Recent, Dorian Popa declara ca nu se simte inca pregatit pentru o relatie serioasa si ca nu simte ca ar vrea sa se implice in ceva de lunga durata:

"Nu sunt la varsta la care sa am nevoie de femeia aceea care sa ma inteleaga pentru tot restul vietii mele. Incerc sa ma alatur unor persoane care sa ma inteleaga asa cum sunt pe o perioada scurta de timp. Nu vreau sa imi fac planuri si nici sa imi asez viata pe termen lung. Nu exista o femeie la care ma gandesc, dar exista un viitor la care ma gandesc cu mare drag. Pot spune ca sunt pe val si ca vreau sa fac cat mai multe cu viata mea. Atunci cand voi ajunge in punctul in care vreau, ma voi gandi si ce fac cu viata amoroasa, pe termen lung".

VIDEO AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni