• PRO TV
  • Dorian Popa s-a fotografiat alaturi de una dintre cele mai importante persoane din viata lui. Reactia fanilor a fost pe masura:"Semanati"

Dorian Popa s-a fotografiat alaturi de una dintre cele mai importante persoane din viata lui. Reactia fanilor a fost pe masura:"Semanati"

Dorian Popa s-a fotografiat alaturi de una dintre cele mai importante persoane din viata lui. Reactia fanilor a fost pe masura:"Semanati"

Dorian Popa este unul dintre cei mai admirati barbati din tara noastra, iar fanele il complimenteaza de fiecare data cand posteaza cate ceva pe pagina de Facebook.

De curand, artistul a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de bunica lui, una dintre cele mai importante persoane din viata lui: bunica sa. 

"Un inceput de saptamana altfel.. am fost la #superbuni sa'mi iau ZEN'ul, incat urmeaza niste momente cheie din viata/cariera mea !!! va pupam de sub soarele acesta frumos", a scris Dorian in descrierea fotografiei.

Cei care au vazut imaginea au observat imediat cat de mult seamana tanarul cu bunica lui:"Semeni cu bunica!", "Minunata ca si tine", sau "Cele mai frumoase momente sunt acelea cand ai pe cineva mai in varsta din familie aproape", au fost numai cateva dintre mesajele primite de artist.

Dupa ce in urma cu cateva luni artistul a inceput o afacere cu saloane de infrumusetare, de curand, Dorian a deschis si un magazin de haine. Cantaretul vrea sa le ofere fanelor lui toata atentia de care are nevoie o femeie si, potrivit celor mai recente comentarii de pe pagina lui de Facebook, acestea sunt extrem de multumite de serviciile sale.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni