Dorian si Gina, la proba "Ziua cartitei". Ce pericole au avut de infruntat cei doi concurenti

Dorian si Gina, la proba "Ziua cartitei". Ce pericole au avut de infruntat cei doi concurenti

Gina si Dorian au avut ocazia sa demonstreze inca o data ca sunt puternici si ca merita sa castige. Provocarile sunt din ce in ce mai grele pentru ca se apropie marea finala, insa cei doi au oferit din nou dovada clara ca formeaza echipa perfecta.

Proba care se numeste "Ziua cartitei", presupune ca cei doi concurenti sa faca munca in echipa: unul dintre ei a intrat cu ochelari la ochi intr-o pestera intunecoasa, in cazul lor Gina, iar celalalt, Dorian, i-a coordonat miscarile din exterior.

In cele 7 minute pe care le-au avut la dispozitie au existat pericole la tot pasul. Gina a intalnit scorpioni, soparle, un sarpe, o broasca, dar in final au reusit sa adune doua stelute, ceea ce inseamna ca toti cei ramasi in competitie se vor bucura de doua portii de mancare.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Video

"Ma astept la orice, nu o mai iau ca pe o joaca. Lucrurile au devenit din ce in ce mai serioase si mai grele", a marturisit Gina la inceputul probei. Vedeta a demonstrat ca desi i-a fost extrem de frica si s-a panicat a reusit sa isi depaseasca limitele si sa pleace cu mai multa incredere de sine in tabara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni