Dupa ce doctorul le-a transmis concuncurentilor care sunt regulile de baza ale probei, Vladimir si Dorian au intrat in febra competitiei.

Dorian si Vladimir au avut la dispozitie 6 minute pentru a obtine cele 8 stelute puse in joc. Pentru a duce proba la bun sfasit, Vladimir s-a asezat in interiorul unu cos de cumparaturi, pe care Dorian l-a impins cu elan si indemanare.  

Cei doi concurenti au fost nevoiti sa se opreasca in dreptul fiecarui raft si sa caute stelele printre alimente alterate. Zona cu produse in care se aflau stelutele a fost anuntata de fiecare data printr-un difuzor. Dupa ce stelele au fost gasite, in mai putin de un minut concurentii au trebuit sa se intoarca la casa de marcat, sa puna stelele in cosul aflat pe tejghea si sa sune dintr-un clopotel.

Toate editiile "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" le vezi integral si fara pauza aici  Desi au gasit primele doua stelute, Dorian si Vladimir le-a pierdut deoarece au omis sa apese pe sonerie. 

Proba s-a dovedit a fi extrem de dificila deoarece rotile cosului de cumparaturi s-au afundat permanent in pamant, fapt ce a facut imposibila deplasarea intr-un ritm alert. 

5 stele au castigat Dorian Popa si Vladimir Draghia. Concurentii s-au intors in tabara mirosind ingrozitor, cu o usoara senzatie de greata, insa victoria a fost de partea lor.