Elena Merisoreanu, primul interviu dupa eliminare.Ce a marturisit cantareata de muzica populara dupa plecarea din tabara

Elena Merisoreanu, primul interviu dupa eliminare.Ce a marturisit cantareata de muzica populara dupa plecarea din tabara

Publicul din Romania a decis ca Elena Merisoreanu sa iasa din lupta pentru titlul de Regina junglei! Spre deosebire de cei trei barbati (Pacha Man, Mihai Traistariu, Gabi Jugaru), care au cedat si au strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici!, Elena Merisoreanu a rezistat greutatilor junglei pana in momentul in care publicul a decis ca trebuie sa iasa.

1.Care a fost cea mai frumoasa experienta?

Pentru mine, cea mai frumoasa provocare a fost atunci cand am fost la Provocarea junglei - Invarte sticla cu Cata, Ruby si Dorian si s-a nimerit sticla de 2 ori la mine. Le-am baut pe amandoua, dar am reusit doar pentru ca mi-am controlat psihicul si am stiut sigur ca pot sa fac. Am devenit puternica, indiferent unde as fi intrat: serpi, gandaci, nimic nu m-a inspaimantat.

2.A fost vreun moment in care ai fost cu adevarat speriata?

Am fost speriata doar cand a plouat si mi-am dat seama ca nu mai avem nimic uscat, nici haine, nici perne, nici paturi. Ploaia era foarte puternica si rece, 3 zile la rand, colegii s-au urcat in casuta din copac, au dormit acolo.

3.Cu cine crezi ca o sa ramai prieten, dupa aceasta experienta?

Am zis ca ii invit pe toti la mine si atunci voi vedea cine imi va fi prieten. Elena Lasconi e din judet cu mine, din Hunedoara, am descoperit ca suntem amandoua din zona si ne-am distrat spunandu-le multe regionalisme, pe care ei nu le pricepeau.

Lumi ne lua la gimnastica dimineata, eu nu puteam sa-i fac fata. Pana la sfarsit, i-a pierit si ei elanul, pentru ca asa tare a slabit, ca i s-a lipit burta de spate.

Luandu-i in parte pe fiecare, i-am indragit pentru ca au cultura, bun simt si stiu sa aprecieze o persoana mai in varsta decat ei.

4.Cu cine nu mai vrei sa interactionezi?

Prima data cand a venit Alina Plugaru, am avut niste indoieli despre ea. Dupa cateva zile, mi-am dat seama ca este o persoana minunata, care a lasat in urma trecutul si s-a integrat foarte repede in colectivul din tabara. 

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei, votandu-ti favoritul!

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni