• PRO TV
  • Este pentru prima data cand se intampla acest lucru. Cum arata si ce face acum Nadia Comaneci, "Printesa de la Montreal"

Este pentru prima data cand se intampla acest lucru. Cum arata si ce face acum Nadia Comaneci, "Printesa de la Montreal"

Este pentru prima data cand se intampla acest lucru. Cum arata si ce face acum Nadia Comaneci, "Printesa de la Montreal"

Nadia Comaneci, "Zeita de la Montreal", este una dintre cele mai apreciate sportive, iar de la retragerea din gimnastica, este vazuta la evenimente mondene, la gale de caritate, interviurile ramanand singura modalitatea prin care oamenii pot afla ce mai face femeia care a scris istoria unui 10 perfect in lumea sportului.

Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor din Sport, este primul blogger roman care a obtinut un interviu de la Nadia Comaneci, iar raspunsurile oferite de fosta gimnasta au reusit sa descrie cum este de fapt viata ei dupa retragere: o doamna, o sotie, o mama si o romanca de nota 10.

1. Ati scris istorie in gimnastica. Daca ati avea o bagheta magica sa va intoarceti in timp, ati alege alt drum?

Imi place sa privesc spre viitor, nu cred ca imi doresc sa schimb ceva in trecutul meu. Cu bune si cu rele acesta ma defineste, ma reprezinta.

2. Ati ramas in gimnastica, ati simtit sa dati cumva inapoi, sunteti implicata in activitati caritabile, aveti un program foarte incarcat . Dar ce va relaxeaza, ce faceti in timpul liber?

Imi place sa imi petrec timpul cu familia, imi face o deosebita placere sa stau cu Dylan si sa ma joc cu el. Gasesc mereu timp sa ma bucur de o partida de shopping si incerc sa nu treaca o zi fara cele 30 de minute de miscare si exercitii de gimnastica. In timpul zborului cu avionul apuc sa citesc cateva reviste glossy sau cate o carte despre care am auzit ca merita citita.

3. Unde zburati? Unde va place cel mai mult sa va petreceti  vacantele?

Oriunde, imi face placere sa cred ca sunt mereu in vacanta, calatoresc foarte mult,  vad lucruri frumoase, descopar culturi interesante si intalnesc oameni frumosi. Vacantele frumoase sunt acelea in care sunt impreuna cu familia.

4. Ce va lipseste cel mai mult din Romania?

Totul. Sunt insa rasfatata, reusesc sa vin de trei, patru ori in Romania, pentru cateva zile. Aceste momente ma fac sa trec mai usor peste dorul de tara, de familie, de prietenii de aici.

5. Unde este “acasa” pentru dvs?

Acolo unde este familia mea, acolo unde ma simt bine, acum pot spune ca am doua case: casa din Romania si casa din Oklahoma.

Citeste mai multe pe corinacaragea.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni