Numita "Lacrimi si dinti", aceasta provocare a junglei a presupus ca Dorian Popa sa tina in gura o sumedenie de creaturi periculoase si veninoase, fara a le rani sau a le face vreun rau.

In prima instanta, Dorian Popa a tinut intre buze, timp de 30 de secunde, doi viermi de toata frumusetea, dupa care "un gandacel negru" si-a facut aparitia in peisaj. Dupa aceasta serie, artistul a castigat o steluta.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” - VIDEOA doua serie a debutat cu o lacusta, care l-a facut pe Dorian Popa sa lacrimeze din cauza faptului ca intepa foarte tare, semn ca proba "Lacrimi si dinti" si-a meritat numele. Dupa lacusta, cantaretul a facut cunostinta cu un melc lipicios. Curajos si determinat, la final, Dorian a mai castigat o stea.

A treia runda a adus in peisaj un gandac imens, usor agitat, dornic sa scape din stransoarea buzelor lui Dorian. Zbaterea a fost in zadar, deoarece artistul a trecut cu brio de cele 30 de secunde. Ca si cum nu ar fi fost suficient, urmatoarea insecta introdusa in gura artistului a fost o omida de culoare neagra, urat mirositoare. Artistul a reusit sa depaseasca si acest moment critic si a mai castigat o steluta.

In utlima serie, Dorian Popa a tinut in gura un crab si un gandac cu carapacea in degrade si a mai castigat o steluta.

La finalul probei, Dorian Popa a cazut in genunchi si a inceput sa planga, fericit ca a reusit sa treaca proba cu brio. Artistul a castigat 3 stele si o bautura.