• PRO TV
  • Fotografii controversate cu Ruby si iubitul ei. Declaratiile artistei i-ar infuria pe multi barbati

Fotografii controversate cu Ruby si iubitul ei. Declaratiile artistei i-ar infuria pe multi barbati

Fotografii controversate cu Ruby si iubitul ei. Declaratiile artistei i-ar infuria pe multi barbati

Ana Claudia Grigore aka Ruby si Adrian Robert sunt, cu siguranta, un cuplu nonconformist.

Ruby si iubitul ei, dansatorul alaturi de care a aparut in "Stinge lumina", se intrec in postari ce pe multi i-ar ofensa.

Artista isi declara iubirea fara prea multe ocolisuri, iar pentru Adrian Robert are un apelativ deloc magulitor: "Te iubeeesc, prostuleee!"

De cealalta parte, Adrian Robert nu se lasa cu nimic mai prejos. Acesta a postat recent, pe Facebook, o fotografie in care sta la pieptul cantaretei, pe care a caracterizat-o astfel: "Healthy Lunch".


 

Ruby s-a nascut in Medgidia pe 28 ianuarie, 1989. A absolvit liceul de muzica "Dinu Lipatti", sectia Arta Actorului, dupa care a lucrat in domeniul jurnalismului, fiind redactor la doua reviste

Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, "Touch Me" (2010), s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, "Get High", in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa "Touch Me" a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria "Best Dance Act".

In februarie 2011, Ruby a inceput colaborarile cu HaHaHa Production, lansand piesa "Party Hard". La inceputul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat "Miracle of Love". Piesa a beneficiat si de un videoclip in regia lui Iulian Moga si a intrat in clasamentul national Romanian Top 100, atingand pozitia maxima cu numarul 31. In toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single in limba romana, "Stinge lumina", produs de Alex Velea si HaHaHa Production.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni