• PRO TV
  • Gina Pistol, imaginile care demonstreaza ca este femeia cu corp perfect. Cum arata cand este imbracata in costum de baie

Gina Pistol, imaginile care demonstreaza ca este femeia cu corp perfect. Cum arata cand este imbracata in costum de baie

Gina Pistol, imaginile care demonstreaza ca este femeia cu corp perfect. Cum arata cand este imbracata in costum de baie

Gina Pistol, vedeta desemnata drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania de numeroase publicatii, se numara printre concurentii din reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", pe care il poti urmari zilnic, de la 20:30, la ProTV.

Gina Pistol are 34 de ani si s-a remarcat in showbizul din Romania prin frumusetea si farmecul sau. Aflata in jungla africana, vedeta a impresionat audienta cu fizicul atunci cand a fost surprinsa de camerele de filmat imbracata doar in costum de baie. 

Imaginile exclusive din LIVE-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" transmis de Voyo.ro cu Gina Pistol demonstreaza ca vedeta este posesoarea unui corp perfect. Desi a optat pentru un costum de baie intreg, Gina a facut senzatie cu silueta sa atent lucrata.




In fiecare zi de la 14:00 la 16:00 poti vedea imagini exclusive din "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Poti urmari LIVE VIDEO secventele aici.

Toate imaginile sunt diseara la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cel mai tare reality show este in fiecare zi pe PROTV, de la ora 20:30. 

Vezi cele mai tari momente din cea de-a doua editie "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni