In ziua 19, Luminita Nicolescu a fost scoasa cu ambulanta din tabara din jungla africana!

In ziua 19, Luminita Nicolescu a fost scoasa cu ambulanta din tabara din jungla africana!

Luminita Nicolescu a fost scoasa de echipa de medici din tabara din jungla africana. Dupa multe zile in care Luminita a refuzat sa bea apa existenta in tabara si nu a mancat orez si fasole, medicii au intervenit de urgenta, pentru a evita o situatie critica!

Editia cu numarul 19 a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:30, fiind urmarita la nivel national de peste 2.3 milioane de romani. In minutul de aur de la 20:51, aproape 2.7 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor ramasi in cursa pentru titlul de Regele sau Regina junglei!  

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 15.0 puncte de rating si 31.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 6.3 puncte si 13.1% cota de piata.  

Luminita, scoasa din show cu o ambulanta

Ruby: “Eu i-am dat apa, dar nu a vrut sa o bea”

Dorian: “Luminita, iti faci singura rau! Iti bati joc de sanatatea ta! Starea ta de acum este letargica, te ambitionezi ca un copil!”

Gina: “Deja mi se pare ca doamna Luminita o duce la extrem si nu mi se pare corect ca unul dintre noi sa primeasca vitamine si apa cu saruri, iar ceilalti nu”

Acestea sunt parerile colegilor din tabara despre situatia Luminitei. Pe scurt, Luminita nu manca deloc orez si fasole si nici nu bea apa de cateva zile, motiv pentru care s-a deshidratat si a fost nevoie ca medicii sa intre in tabara din jungla africana de mai multe ori, pana la decizia finala de a o duce imediat la spital. Intreaga noapte, Luminita a fost sub observatie la spital si a primit tratamentul de care avea nevoie, astfel incat sa se hidrateze si sa isi revina complet. 

“Acum, cand am iesit, bineinteles ca sunt constienta de starea pe care o aveam in tabara. In prima parte am fost ok, in a doua nu, pentru ca nu ma hidratam deloc. Am avut multa vointa, dar vointa nu mi-a fost suficienta”, a spus Luminita, dupa ce a iesit din spital.

Au mai ramas numai 4 celebritati in jungla africana: Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol si Ruby. Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regina sau Regele junglei! Voteaza-ti zilnic favoritul, prin apel sau SMS la 1264!

Provocarea junglei – Ziua Cartitei si Comoara din cufar – Pune mana pe ea

Dorian si Gina au fost alesi de colegii din tabara sa participe la proba zilei – Ziua Cartitei! Dorian a ghidat-o pe Gina cu ajutorul unui monitor, pe care vedea imaginile transmise de camera montata pe casca Ginei. Panze de paianjen,  soparle, scorpioni, viermi, broaste, serpi, Gina a trebuit sa faca fata cu brio, pe intuneric complet, ghidata numai de indicatiile lui Dorian. Pana la urma, au reusit sa castige 2 stele din totalul de 4.

“Cred ca toate par usoare de acasa, insa sunt groaznice, de fapt!”, a spus Gina despre probele din show.

La Comoara din cufar – Pune mana pe ea, Ruby si Catalin s-au distrat ca in copilarie! S-au invartit, au ametit, s-au invartit din nou si au mai ametit o data, in incercarea de a pune mana pe cheia care le deschidea cufarul. Ieri au avut noroc si au stiut raspunsul la intrebare, asa ca au primit premiu doua pungi de chips-uri, pe care le-au savurat imediat.

Astazi, in Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Astazi, la Provocarea junglei – Noaptea muzeelor, va participa una dintre fete si exista toate sansele sa iasa victorioasa! Iguane, serpi, gandaci si soareci, nimic nu va sta in calea catre mancare!

La Comoara din cufar de astazi, doua celebritati se vor lupta cu niste oua mari, umplute cu cele mai scarboase lichide, care au mirosuri infioratoare!

In aceasta seara, Africa de Sud ajunge in Romania, numai pe PRO TV, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni