Inca un concurent a parasit tabara din jungla! Cine nu a putut face fata probei eliminatorii: Andreea sau Alina?

Inca un concurent a parasit tabara din jungla! Cine nu a putut face fata probei eliminatorii: Andreea sau Alina?

Au trecut doua saptamani de cand 12 dintre cele mai controversate vedete din Romania au acceptat provocarea vietii lor si au plecat in Africa de Sud hoatarate sa faca fata celor mai mari greutati din jungla.

Incetul cu incetul, concurentii au ales fie sa plece de bunavoie, fie au fost eliminati din pricina voturilor putine primite de la voi. Pacha Man, Mihai Traistariu, Gabi Jugaru, Elena Merisoreanu si Elena Lasconi au parasit deja competitia, lasandu-le pe Alina Plugaru si Andreea Moldovan sa se infrunte pentru o sansa in plus la titlul de "Regina Junglei".

Pentru a-si prelungi sederea in tabara, cele doua s-au luptat cot la cot si au fost supuse unei provocari care le-a testat limitele. "Intoarcerea stomacului risipitor" a facut victime, iar delicatesele le-au dezgustat pe cele doua pariticipante.

Totusi, una a fost mai rezistenta. Castigatoarea a fost Andreea Moldovan, care s-a intors in tabara alaturi de colegii ei si mai are cel putin o zi la dispozitie sa demonstreze ca merita titlul ravnit de toti cei ramasi in competitie.

De cealalta parte, Alina Plugaru a plecat acasa, a renuntat la neajunsurile din Africa de Sud si revine in Romania sa povesteasca peripetiile prin care a trecut.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni