• PRO TV
  • Iti amintesti de Nadia, eleva sexy din filmul "American Pie"? Actrita in varsta de 42 de ani s-a transformat spectaculos

Iti amintesti de Nadia, eleva sexy din filmul "American Pie"? Actrita in varsta de 42 de ani s-a transformat spectaculos

Iti amintesti de Nadia, eleva sexy din filmul "American Pie"? Actrita in varsta de 42 de ani s-a transformat spectaculos

"American Pie" este in topul celor mai cunoscute comedii din America.

Filmul spune povestea unor adolescenti, iar filmul a devenit rapid un simbol al culturii americane, astfel ca producatorii au tranformat "American Pie" intr-o serie de pelicule.



Dincolo de  Jim, Stifler, Oz, Kevin si Finch, un alt personaj s-a facut foarte remarcat in film. Numele ei era Nadia si este o eleva venita din strainanate cu care Jim, unul dintre personajele principale, isi doreste sa isi piarda virginitatea. Shannon Elizabeth este cea care i-a dat viata Nadiei, ea remarcandu-se si in alte productii ca "Scary Movie" sau "Tomcats".

Citeste si: Cea mai sexy bunica din lume! Kris Jenner, intr-o tinuta pe care femeile cu 30 de ani mai tinere n-au curaj sa o poarte

"American Pie" a reprezentat o rampa de lansare pentru tanara actrita care s-a remarcat in ultimii ani in productii precum "Love Actually", "Cursed", "Deal", "In the dark", "Catch a Christmas Star". Anul acesta, vedeta a aparut in filmul "The Outsider", unde joaca un rol principal.

Mai mult decat atat, Shannon Elizabeth si-a pus bazele unei noi cariere, ca jucatoare de poker, unde a castigat cateva competitii importante.


Sursa FOTO: Getty Images


Recent, frumoasa Shannon Elizabeth a publicat recent pe contul sau de Instagram cateva fotografii din cea mai recenta deplasare peste hotare. Vedeta se afla in in Republica Zimbabwe, aflata in sud-estul Africii, unde studiaza fauna din zona. 


In prezent, Shannon are o relatie cu Russell Simmons, un cunoscut ecologist si magnat american. Cei doi au inceput sa se intalneasca in anul 2014 si si-au tinut povestea de dragoste departe de ochii curiosi ai presei, aparitiile lor publice fiind extrem de rare.


Sursa: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni