• PRO TV
  • Loredana traieste Reveria alaturi de prieteni pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20:00

Loredana traieste Reveria alaturi de prieteni pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20:00

Loredana traieste Reveria alaturi de prieteni pe 25 si 26 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20:00

Mai sunt doar 3 zile pana la cel mai asteptat concert al anului, Reveria! Pregatirile sunt pe ultima suta de metri, iar surprizele vor depasi orice imaginatie. 

Pe langa colegi sau elevi de la Vocea Romaniei, Loredana va avea atat sambata, 25 octombrie, cat si duminica, 26 octombrie, cel putin un invitat international, alaturi de care va incinge atmosfera Salii Palatului pentru mai bine de doua ore. Trupa Loredanei - Agurida - va fi formata pentru aceste doua spectacole din 12 membri, iar printre ei ii gasim si pe singurul cantaret la banjo din Romania, un american stabilit la noi in tara, dar si pe cel mai tanar cobzar roman. Pe langa acestia, vor mai fi prezenti inca cel putin alti 15 instrumentisti invitati de-a lungul show-urilor, care vor canta pe rand la sitar, violoncel, contrabas, trompeta, saxofon si multe alte instrumente.

Playlistul va fi compus atat din cele mai noi melodii ale divei de la Vocea Romaniei, cat si din piese de la inceputul carierei sale, toate reorchestrate pentru a suna cat mai actual. De asemenea, in premiera la Sala Palatului, Loredana va canta piesa Risipitor intr-o prelucrare noua care cu siguranta va surprinde publicul si va starni reactii incredibile.

Pe langa oufiturile spectaculoase, comandate special din Asia, New York, Anglia sau Italia, odata cu aceste concerte, cei prezenti la Sala Palatului vor putea vedea in premiera si o parte din tinutele desenate de Loredana pentru colectia ei in colaborare cu un renumit brand de haine.

Concertul programat pe 25 octombrie a fost anuntat sold out la putin timp dupa ce biletele au fost puse in vanzare, iar zilele acestea se pot gasi ultimele bilete pentru concertul de duminica, 26 octombrie. 

Miile de fani care vor fi in sala pe 25 si 26 octombrie de la ora 20:00, vor fi surprinsi cu un concert unic si o seara memorabila alaturi de Loredana si invitatii sai, deoarece se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an din industria muzicala. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni