Luminita e proaspata, tonifiata si plina de energie. Si nu este deloc de mirare, caci este instructoare de aerobic de ani de zile si e chiar antrenoarea careia ii datoreaza formele de invidiat multe vedete de la noi.

Sportiva si cu o buna dispozitie molipsitoare, Luminita Nicolescu nu sta o clipa locului. Pe linga pasiunea pentru miscare si un stil de viata sanatos, femeia s-a apucat si sa revolutioneze industria modei cu noile sale creatii vestimentare - o combinatie colorata intre sport si smart casual.

Pasiunea Luminitei pentru moda nu este noua. Pe vremuri facea haine pe care le vindea apoi la galeriile de arta din buricul capitalei. Nu a facut, insa, o cariera din asta, ci si-a concentrat atentia pe sport. A devenit in scurt timp instructoare de aerobic si a antrenat o multime de celebritati.

Pana sa ajunga sa creeze rochii, Luminita a lansat o colectie de costume de gimnastica. Inspirata de munca sa de zi cu zi, antrenoarea vedetelor a simtit nevoia unor tinute colorate si indraznete, care sa scoata perfect in evidenta un trup bine lucrat.