• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihaela Radulescu, intr-o imagine care a incins imaginatia domnilor. Decolteul care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Mihaela Radulescu, intr-o imagine care a incins imaginatia domnilor. Decolteul care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Mihaela Radulescu, intr-o imagine care a incins imaginatia domnilor. Decolteul care a atras privirile mai ceva ca un magnet

Mihaela Radulescu, una dintre cele mai cunoscute si indragite vedete din Romania, impresioneaza publicul cu aparitii impecabile si extrem de elegante.

Mihaela Radulescu face acum parte din juriului "Romanii au talent", iar imaginiile realizate de vedeta din timpul preselectiilor din tara ne sugereaza ca vom avea parte de un sezon incendiar. 

Vedeta arata extraordinar si este constienta de atuurile sale fizice. Cea mai recenta poza publicata de ea pe pagina sa de Facebook a declansat un val de comentarii si aprecieri. 

Admiratorii i-au transmis vedetei ca este "frumoasa" indiferent daca se afla pe covorul rosu al unui eveniment sau in timpul unei sesiune de make-up, asa cum apare in imaginea de mai jos. 

Fara urma de indoiala, decolteul Mihaelei Radulescu a fost punctul de atractie al fotografiei publicate pe Facebook. Pentru preselectiile show-ului "Romanii au talent" de la Iasi, vedeta a imbracat o tinuta mulata, in nuante de gri, care i-au scos in evidenta atat talia de viespe, cat si bustul generos. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni