O imagine cu Cabral, din copilarie, a facut senzatie pe internet. A aparut pe internet si a fost publicata chiar de el

O imagine cu Cabral, din copilarie, a facut senzatie pe internet. A aparut pe internet si a fost publicata chiar de el

Cabral este una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone de televiziune, actor, pasionat al sporturilor extreme si blogger de succes. Cu un simt al umorului dezvoltat, acesta a reusit de fiecare data sa cucereasca simpatia publicului si sa surprinda prin carisma sa inegalabila.

Recent, vedeta a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie realizata, cel mai probabil, cu multi ani in urma, pe vremea cand Cabral era doar un copil. Imaginea alb-negru a facut senzatie in randul fanilor de pe reteaua de socializare, like-urile si comentariile amuzante facandu-si imedit aparitia. 

Acum câțiva ani... :)

Posted by Cabral on Sunday, June 14, 2015

Cabral a fost unul dintre prezentatorii reality show-ului "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Alaruri de Bobonete si alte 12 vedete curajoase, Cabral a stat timp de trei saptamani in jungla africana si a reusit chiar sa isi depaseasca unele fobii.

"Era cel mai mare paianjen pe care l-am vazut vreodata. Nu-mi venea sa cred ca e real, ma gandeam ca e vreo jucarie pusa acolo de prieteni, ca stiu ca nu prea ma inteleg cu insectele… dar apoi a miscat. S-a deplasat vreo doi metri in jumatate de secunda, cu picioarele alea cat ale unui pudel!", a povestit la acea vreme prezentatorul. 

Dupa cateva zile traite departe de Romania, in mijlocul salabaticiei, Cabral isi anunta fericit prietenii de pe Facebook ca a reusit sa treaca partial peste cea mai mare fobie a sa, arahnofobia, si le oferea si dovada - o fotografie in care tine pe mana o tarantula. 

 

În seara asta am reușit în direct sa trec (parțial) peste cea mai mare fobie de-a mea... arahnofobia.Say hello to my little friend! :S

Posted by Cabral on Wednesday, February 18, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni