Dupa ce Cabral si Bobonete au dat startul probei, sticla a inceput sa se invarta si prima care a fost nevoita sa deguste "delicatesa" oferita de chelnerul Marian a fost Elena Merisoreanu. Vedeta a depasit asteptarile tuturor, a castigat o stea pentru echipa sa si, implicit, o portie de mancare.

Al doilea pahar, care continea sange de vaca, i-a revenit tot Elenei Merisoreanu, semn ca "norocul" a fost de partea ei.

Dupa cum se spune, a treia a fost cu noroc, iar Catalin Morosanu a incercat sa bea pana la fund cocktail-ul preparat din insecte. Din pacate, Catalin a pierdut steaua pusa in joc, dar nu a fost convins sa spuna "Sunt celebru, scoate-ma aici!".

Plamanii de strut din al patrulea pahar i-au revenit tot Elenei Merisoreanu. Cu un zambet larg pe fata, cantareata de muzica populara a baut pana la fund paharul si le-a mai dat o lectie colegilor de la masa. "O iubesc pe Mery! Bravo!", i-a spus Dorian Popa cantaretei dupa terminarea paharului.

Ochii de vaca asezati cu grija intr-una pahar fancy i-au fost destinati lui Ruby, iar cantareata a demonstrat ca are un stomac de fier! Trei stele i-a adus paharul de cocktail!

Intestinele de gaina au fost premiate cu trei stele, iar Ruby a fost cea care si-a dat toata silinta pentru a bea intreaga cantitate. Din pacate, cantareata nu a reusit sa duca la bun sfarsit proba.

Provocarea "Invarte sticla" le-a adus concurentilor sapte stele!

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.