Sunt celebru, scoate-mă de aici!

21 de zile, 12 vedete și 2 prezentatori pregătiți să facă față junglei sau să strige “Scoate-mă de-aici!”

Din 16 Februarie, zilnic la 20:30

Vezi ultimele stiri

Stiri

Ziua 12: Gabi Jugaru a strigat ieri Sunt celebru, scoate-ma de aici! 28 Februarie 2015, 12:47 / 0 comentarii

Ziua 12: Gabi Jugaru a strigat ieri Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Trei concurenti au iesit din super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!, iar toti trei sunt barbati! Ieri, Gabi Jugaru a fost cel care renuntat la lupta pentru titlul de Regele junglei. Au mai ramas 10 celebritati in tabara din jungla africana: Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Catalin Morosanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merisoreanu, Gina Pistol, Luminita Nicolescu, Ruby si Vladimir Draghia.

Elena Lasconi, la proba "Dus cu capul". Cum crezi ca s-a descurcat vedeta 27 Februarie 2015, 22:06 / 0 comentarii

Elena Lasconi, la proba "Dus cu capul". Cum crezi ca s-a descurcat vedeta

Elena Lasconi nu a mai avut sansa pana acum sa participe la provocarile junglei, dar in aceasta editie vedeta a fost desemnata de colegii de tabara sa dovedeasca ca poate trece cu brio de provocarea "Dus cu capul".

Dezvaluirile exclusive ale lui Mihai Traistariu. Ce nu a spus in direct la TV 27 Februarie 2015, 16:13 / 2 comentarii

Dezvaluirile exclusive ale lui Mihai Traistariu. Ce nu a spus in direct la TV

Mihai a fost unul dintre concurentii care a starnit destul de multe discutii in tabara. Firea lui sensibila, faptul ca prefera sa stea retras si sa nu para foarte interesat de discutiile colegilor din tabara l-au facut sa nu fie unul dintre personajele foarte iubite din tabara Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Ziua 11: Mihai Traistariu este al doilea concurent care renunta la lupta pentru titlul de Regele junglei! 27 Februarie 2015, 12:53 / 0 comentarii

Ziua 11: Mihai Traistariu este al doilea concurent care renunta la lupta pentru titlul de Regele junglei!

Se pare ca barbatii sunt mai sensibili decat femeile in jungla africana! Ieri, Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor si a strigat: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, formula magica prin care s-a intors in civilizatie. 

Mihai Traistariu a parasit junga din Africa. Vedeta a cantat "Sunt celebru, scoate-ma de aici" 26 Februarie 2015, 21:41 / 9 comentarii

Mihai Traistariu a parasit junga din Africa. Vedeta a cantat "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Dupa iesirea lui Pacha Man, Mihai Traistariu este cel de-al doilea concurent care a ales sa paraseasca de buna voie jungla din Africa. 

Tensiune in tabara! In seara aceasta un nou episod in care un concurent ar putea striga Sunt celebru, scoate-ma de aici! 26 Februarie 2015, 15:06 / 2 comentarii

Tensiune in tabara! In seara aceasta un nou episod in care un concurent ar putea striga Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Cele 12 celebritati se afla deja de 11 zile in tabara din jungla africana, complet rupte de realitate, de rutina zilnica si de confortul cu care erau obisnuite in Romania. Conditiile grele in care traiesc, lipsa mancarii, probele complicate la care sunt supuse si convietuirea permanenta cu alte 11 persoane pot duce la stari de anxietate, disconfort si, nu in ultimul rand, la momentul in care striga Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Concurentii au primit sansa de a castiga imunitatea. Cine a fost salvat de la eliminare 25 Februarie 2015, 22:16 / 2 comentarii

Concurentii au primit sansa de a castiga imunitatea. Cine a fost salvat de la eliminare

Incepand cu episodul de maine, 26 februarie, publicul va putea vota concurentul pe care nu isi mai doresc sa il vada in tabara din jungla africana. 

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 9. Dragobetele a fost sarbatorit ieri in Africa de Sud! 25 Februarie 2015, 12:47 / 3 comentarii

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 9. Dragobetele a fost sarbatorit ieri in Africa de Sud!

Suspans, emotii, lacrimi, povesti, adrenalina, cele 12 celebritati au simtit ca ieri a fost Dragobetele! Pentru ca a fost o zi deosebita, in show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! au sarbatorit cu totii si au avut parte de multe surprize.

Concurentii au cedat, sarbatoarea a devenit suferinta pentru ei. De ce s-au emotionat toti pana la lacrimi de Dragobete 24 Februarie 2015, 21:43 / 4 comentarii

Concurentii au cedat, sarbatoarea a devenit suferinta pentru ei. De ce s-au emotionat toti pana la lacrimi de Dragobete

Cu fiecare zi ce trece, provocarile din jungla devin tot mai grele. Concurentii sunt infometati, obositi si slabiti, iar starea lor emotionala devine din ce in ce mai fragila.