Primele imagini secrete din locul in care vor fi cele 12 vedete din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Primele imagini secrete din locul in care vor fi cele 12 vedete din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Luni, 16 februarie, de la ora 20:30, la PROTV va incepe cel mai spectaculos reality-show asteptat in Romania: "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Pregatirile se apropie de final, iar rand pe rand apar si primele detaliile despre show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Dupa ce Oana Tache a simtit pe pielea ei ce inseamna sa fii concurent in jungla africana, noi imagini din tabara mplasata in cea mai salbatica zona a Africii de Sud, langa Parcul National Kruger, au fost dezvaluite. 

Citeste si: Exclusiv! Primele imagini cu probele incredibile prin care vor trece cele 12 vedete "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Imaginea exclusiva de mai jos prezinta o parte din camp-ul unde se vor afla cele 12 vedete timp de 3 saptamani. Cascada involburata din fotografie va fi singurul loc disponibil in care participantii se vor putea spala.



Iar asta nu e tot. Cele 12 vedete vor dormi sub cerul liber si vor fi nevoite sa-si infrunte cele mai mari fobii.Aspirantii la titlul de regele sau de regina junglei vor fi nevoiti sa-si castige mancarea, trecand prin probe de foc.

Una dintre ele se numeste "Provocarea junglei" si le poate asigura un numar suplimentar de portii de mancare, insa negatita. Cealalta este "Comoara din Jungla", care le poate aduce adevarate delicatese in acest mediu neprimitor. Ambele incercari vor fi zilnice.

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni