• PRO TV
  • Provocarea pe care Ruby a refuzat sa o duca la bun sfarsit. Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de marginea piscinei

Provocarea pe care Ruby a refuzat sa o duca la bun sfarsit. Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de marginea piscinei

Provocarea pe care Ruby a refuzat sa o duca la bun sfarsit. Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de marginea piscinei

Cinci cupluri au pornit in aventura verii "Super Trip" si vor avea parte de provocari de neuitat si de experiente iesite din comun. 

Cele cinci echipe formate din Alexandra si Marian, Daria si Mircea, Lucia si Dorina, Doinita si Majda, Ruby si Dorian au urcat in autocar pline de energie si hotarate sa ramana in joc cat mai mult timp.

Citeste si: Ruby, ipostaza sexy in care admiratorii isi doreau sa o vada. Si-a expus corpul intr-un costum de baie decupat

Super ghidul de vacanta, Andi Vasluianu, impreuna cu cele cinci echipe au ajuns in aceasta editie la Cheile Dobrogei, intr-una dintre cele mai frumoase rezervatii din tara. Concurentii au incercat sa escaladeze un munte, si sa se intreaca in sarituri in apa... pe burta.

Urmand exemplul Luciei, concurentii au fost invitati sa se arunce in piscina pentru a se relaxa. Rand pe rand, membrii echipelor au profitat de moment si s-au distrat copios. Au inotat, au ras si s-au amuzat de maniera in care au fost "obligati" sa se arunce in piscina, la recomandarile Luciei.

Daca a acceptat provocarea de a escalada stancile la Cheile Dobrogei, Ruby nu s-a lasat prea usor convinsa sa sara in apa. Cantareata a recunoscut ca se teme si nici macar rugamintile colegilor nu au convins-o sa se alature grupului.  

Saptamana viitoare, "Super Trip" este luni si marti de la 21:30, numai la PROTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni