Putea sa marcheze o aparitie reusita daca nu se incalta asa. Ce si-a pus o vedeta in picioare

Putea sa marcheze o aparitie reusita daca nu se incalta asa. Ce si-a pus o vedeta in picioare

Heidi Montag este una dintre cele mai frumoase participante ale show-ului "I'm A Celebrity... Get Me Out Here" si traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Spencer Pratt, si el concurent in cadrul emisiunii.

Cei doi au marturisit in urma cu ceva timp ca isi doresc sa duca relatia de dragostea la un alt nivel si ca un copil este cea mai mare dorinta a lor in acest moment.

Cele mai recente imagini in care au fost surprinsi cei doi demonstreaza ca iubirea este elementul care ii uneste in fiecare moment al vietii lor. In carul unui interviu acordat pentru publicatia "In Touch Weekly", amandoi au marturisit ca sunt dispusi sa renunte la viata agitata, in favoarea unei familii.

Invitata la emisiunea "Today", din New York, Heidi a atras atentia cu incaltarile pe care le-a asortat unui look simplu, dar elegant. Ceea ce parea o tinuta normala si frumoasa, s-a transformat pe loc intr-un esec: sandalele cu paiete si toc cui nu au reusit sa se integreze in alegerile vestimentare ale vedetei, iar acest lucru a atras atentia. 

"Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni