• PRO TV
  • O poza cu Dorian Popa a impartit internetul in doua. Detaliul care i-a scapat, dar pe care fanii l-au vazut imediat

O poza cu Dorian Popa a impartit internetul in doua. Detaliul care i-a scapat, dar pe care fanii l-au vazut imediat

O poza cu Dorian Popa a impartit internetul in doua. Detaliul care i-a scapat, dar pe care fanii l-au vazut imediat

De cand a devenit celebru datorita serialului "Pariu cu viata", Dorian Popa a experimentat mult cu schimbarile de look, mai ales in ceea ce priveste frizura. De curand, artistul le-a aratat fanilor sai de pe Facebook cum arata atunci cand nu isi mai aranjeaza cu grija parul.

Cu o pisica neagra in brate, in miez de noapte si cu suvitele de par lasate pe frunte, Dorian Popa a facut senzatie pe reteaua de socializare. Prietenii virtuali ai artistului au observat, insa, imediat faptul ca nu are freza aranjata, asa cum i-a obisnuit inca de cand s-a lansat in industria muzicala.

Jennifer Lopez, fotografiata in costum de baie, fara retusuri si efecte speciale. Adevaraul despre corpul vedetei

"Ce sa vezi.. ies de la repetitiile pentru ULTIMA SURPRIZA pe care v-o pregatesc SIII in fata mea, intr-o pozitie de "daca mai faci un pas, fug" se afla acest domn motanescu !! ce sa fac, ce sa fac.. ca totusi ESTE NEGRU si nu e bine sa-mi taie calea (se zice).. nu stau mult pe ganduri si-l chem in stilu' clasic : piss pisss.. in secunda 2 a sarit direct in bratele mele si nici c-am mai scapat de el pana la masina :))) asa ca, pentru mine, superstitia cu pisica neagra plina de dusmanie nu mai este valabila, fiindca asta mic mi-a dat o energie CRIMINALAAA", a scris cantaretul in descrierea imaginii.

 

 
"Ce s-a intamplat cu parul tau?", "Dorian, esti frumos asa cum esti" sau "Ce par lung ai :))) fața de trecut :))", au fost numai cateva dintre comentariile trimise de fani.
 
Dupa ce in urma cu cateva luni artistul a inceput o afacere cu saloane de infrumusetare, de curand, Dorian a deschis si un magazin de haine. Cantaretul vrea sa le ofere fanelor lui toata atentia de care are nevoie o femeie si, potrivit celor mai recente comentarii de pe pagina lui de Facebook, acestea sunt extrem de multumite de serviciile sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni