Sunt celebru, scoate-ma de aici a tinut romanii in fata televizoarelor

Sunt celebru, scoate-ma de aici a tinut romanii in fata televizoarelor

Africa de Sud, 17 februarie 2015: Ieri a inceput la PRO TV cel mai asteptat reality-show din Romania, Sunt celebru, scoate-ma de aici!. In tabara special amenajata din jungla africana au intrat Catalin Morosanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merisoreanu, Gina Pistol, Andreea Moldovan, Luminita Nicolescu, Mihai Traistariu, Pacha Man si Ruby. Insa surprizele pentru telespectatori nu s-au terminat inca!

Prima editie a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30  - 22:32 fiind urmarit la nivel national de peste 2.5 milioane de romani. In minutul de aur de la 20:56, peste 3.3 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor in Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18-49 de ani, show-ul a inregistrat rezultate de peste trei ori mai mari decat ale televiziunii situate pe locul doi: 18.4 puncte de rating si 38.2% share, in timp ce locul doi a reusit sa obtina 5.1 rating si 10.6% share.  

Si pe segmentul publicului din mediul urban show-ul s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, inregistrand 14.0 puncte de rating si 25.1% share, in timp ce locul doi a obtinut un rating mediu de 8.2 puncte si 14.8% cota de piata.

Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider absolut de audienta si la nivel national, obtinand 13.7 puncte de rating si un share de 24.3%, fata de locul doi care a inregistrat un rating de 8.2 si 14.5% share.

Cum s-au cunoscut concurentii

Inainte sa intre in jungla si sa fie complet izolati de luxul cu care sunt obisnuiti, concurentii au cinat impreuna si au savurat o masa imbelsugata cu delicatese specifice.

Dupa ce si-a vazut colegii, Andreea Moldovan a spus: Plec de la ideea ca nu cunosc pe nimeni si abia astept sa ne descoperim in cele mai ingrozitoare momente din vietile noastre, pe care sper sa le acceptam cu zambetul pe buze. Daca ramane Pacha Man mult in concurs, incep sa vorbesc in rime, pentru ca ma tine!

La cina, unii dintre concurenti au fost foarte precauti, crezand ca au fost pregatite surprize neplacute, chiar inainte de a intra in jungla. O pana de curent in hotel i-a facut pe toti sa isi imagineze ca vor gasi serpi sub masa si paranoia a pus stapanire pe ei: Credeti ca ne vor omori?

Doua echipe, doua moduri de a ajunge in tabara

Celebritatile au fost impartite in doua grupuri, care au trecut prin experiente extreme pentru a ajunge in tabara: un traseu complicat prin jungla si Big Swing, o saritura de pe marginea unei vai adanci.

Dorian Popa nu a uitat bunele maniere nici in jungla africana, oferindu-se sa ii care Andreei Moldovan bagajul special pregatit si verificat de rangerii militari, aceasta suferind de afectiuni la coloana vertebrala. Daca el a vrut sa arate ce Gigi Duru’ e el si sa care doua bagaje, o sa i-l dau si eu pe al meu!, a comentat Elena Lasconi.

In grupul care a trebuit sa faca Big Swing, Gina Pistol si Luminita Nicolescu au fost singurele curajoase si au sarit, in timp ce Catalin Morosanu si Pacha Man nu au avut curaj.

Primele neintelegeri

Inca din prima zi, celebritatile au avut cateva momente de discutii in contradictoriu. Andreea Moldovan si Elena Lasconi au avut un schimb de replici mai dure: Andreea, daca nu-ti convine, vorbim pe rand. Esti ironica!

Provocarea junglei – Rasfat si indignare

Dorian a fost cel care a trecut prin prima proba zilnica, Provocarea junglei. Pentru ca a avut un drum greu prin jungla si cateva zile obositoare pe drumul catre Africa de Sud, echipa de productie i-a pregatit un tratament de SPA special: cu gandaci, scorpioni, crocodili, sobolani si crabi.

Dorian a reusit sa stranga pentru intreaga echipa 4 stele, care reprezinta 4 portii de mancare pentru toti cei 10 concurentii aflati in tabara.

Surprizele continua!

In tabara sunt acum 10 celebritati, insa surprizele nu s-au terminat aici! In emisiunea de astazi, Dorian Popa va trece din nou prin Provocarea junglei, in urma voturilor publicului.

Proba de astazi, numita Dezastru la sol, i-a pregatit lui Dorian o noua intalnire cu sobolani, serpi, iar acesta va trebui sa reziste unor mirosuri ingrozitoare!

Noi surprize, provocari si situatii limita, astazi, de la 20:30, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni