• PRO TV
  • Ruby, intr-un tricou ud care dezvaluie tot. Artista se dezbraca de secrete

Ruby, intr-un tricou ud care dezvaluie tot. Artista se dezbraca de secrete

Ruby, intr-un tricou ud care dezvaluie tot. Artista se dezbraca de secrete

Ruby este protagonista unei sedinte foto extrem de sexy, iar rezultatul se vede luna aceasta intr-o cunoscuta revista pentru barbati.

"Daca pana acum nu m-ati luat acasa, sigur va razganditi dupa ce vedeti filmuletul asta! ;)", este convinsa Ruby, care promoveaza intens revista, pe pagina ei de Facebook.

In ultima postare de pe reteaua de socializare, Ruby arata un filmulet "Making Of" extrem de incitant.





Artista nu este la primul pictorial intr-o revista pentru barbati. In vara anului 2012, Ruby a aparut goala in Playboy. "Sunt sigur ca cititorii Playboy vor face 'standing ovation' pentru aceasta magnetica chica", spunea atunci redactorul-sef al publicatiei.


Ruby s-a nascut in Medgidia pe 28 ianuarie, 1989. A absolvit liceul de muzica "Dinu Lipatti", sectia Arta Actorului, dupa care a lucrat in domeniul jurnalismului, fiind redactor la doua reviste.

Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, "Touch Me" (2010), s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, "Get High", in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa "Touch Me" a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria "Best Dance Act".

In februarie 2011, Ruby a inceput colaborarile cu HaHaHa Production, lansand piesa "Party Hard". La inceputul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat "Miracle of Love". Piesa a beneficiat si de un videoclip in regia lui Iulian Moga si a intrat in clasamentul national Romanian Top 100, atingand pozitia maxima cu numarul 31. In toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single in limba romana, "Stinge lumina", produs de Alex Velea si HaHaHa Production.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni