• PRO TV
  • Schimbare radicala. Claudia, iubita lui Dorian Popa, a apelat la trucurile de infrumusetare

Schimbare radicala. Claudia, iubita lui Dorian Popa, a apelat la trucurile de infrumusetare

Schimbare radicala. Claudia, iubita lui Dorian Popa, a apelat la trucurile de infrumusetare

Claudia, iubita lui Dorian Popa, a decis sa isi faca o schimbare, iar daca pana acum a intervenit numai la nivelul podoabei capilare, de aceasta data a mers mai departe si a apelat la micropigmentare.

Pentru ca mereu apare alaturi de Dorian Popa, frumoasa bruneta reuseste sa atraga de fiecare data privirile. Fie ca isi alege cele mai frumoase tinute, fie ca mereu este complimentata pentru frumusetea ei, Claudia a hotarat sa se alinieze si ea la cerintele de infrumusetare impuse de industria showbiz-ului.

Aceasta a decis de aceasta data sa isi faca o schimbare la nivelul sprancenelor, iar Dorian a fost cel care a facut anuntul pe internet.

"La cat este de frumoasa nu cred ca avea nevoie, dar daca o face sa se simta bine pentru voi...", "Un cuplu reusit. Toate cele bune", sau "Va puup pe amandoi!!", au fost numai cateva dintre mesajele pe care fanii le-au scris la sectiunea comentarii.

 

la recomandarea Rubynei mi'am dus si eu nevasta la Elena Copaceanu sa'i faca cea mai frumoasa si profi micropigmentare...

Posted by Dorian Popa on Tuesday, August 25, 2015

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni