Sunt casatoriti de cinci ani si par mai indragostiti ca niciodata! Heidi Montag si Spencer Pratt, surprinsi in ipostaze tandre

Sunt casatoriti de cinci ani si par mai indragostiti ca niciodata! Heidi Montag si Spencer Pratt, surprinsi in ipostaze tandre

Heidi Montag se numara printre cele mai frumoase si celebre participante la reality show-ul "I'm A Celebrity... Get Me Out Here". Vedeta formeaza un cuplu cu Spencer Pratt, fost concurent al aceluiasi show. Recent, cei doi au dezvaluit ca isi doresc sa devina parinti, iar din acel moment relatia lor pare sa fie din ce in ce mai frumoasa si mai trainica.

Desi sunt casatoriti de cinci ani, Heidi Montag si Spencer Pratt par mai indragostiti ca niciodata. Dupa ce au recunoscut public ca vor sa devina parinti, cele doua vedete au fost surprinse in ipostaze tandre, care demonstreaza ca relatia lor decurge ca la carte.

Invitati la show-ul SiriusXM, Heidi si Spencer au declarat ca sunt pregatiti sa isi intemeieze o familie. Foarte afectuosi unul cu altul, cei doi nu s-au sfiit sa se sarute in public si sa se imbratiseze.

"Sunt celebru! Scoate-ma de aici!", in curand, la ProTV!

"Imi doresc fie doi baieti, fie un baiat si o fata. Cu baietii este mai usor. Ar fi frumos sa semene cu Spencer! Cu siguranta, Spencer va fi mai permisiv, in timp ce eu voi fi mai stricta", a declarat Heidi.

Heidi Montag este cunoscuta in showbiz datorita participarii al reality show-ul "I'm A Celebrity... Get Me Out Here". Vedeta si-a castigat notorietatea si datorita modului in care arata. Heidi a investit in aspectul sau fizic peste 30 000 de dolari, insa in prezent acestea nu este prea incantat de modul in care arata.


Sursa FOTO: Rex

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni