Sunt celebru, scoate-ma de aici! 7 zile in jungla africana – rezumatul saptamanii

Sunt celebru, scoate-ma de aici! 7 zile in jungla africana – rezumatul saptamanii

De luni pana duminica, Africa de Sud ajunge in Romania, numai la PRO TV!

  • Cele 12 celebritati s-au pozat pentru Calendarul junglei
  • Pacha Man a iesit din show, Vladimir Draghia a intrat in tabara din jungla
  • Foame mare
  • Celebritatile care au surprins

Cele 12 celebritati s-au pozat pentru Calendarul junglei

Inainte de plecarea lui Pacha Man, celebritatile au primit in tabara un aparat foto si au fost invitate sa isi faca fotografii la rau. Fiecare persoana si-a ales o luna si a inceput distractia! 

Pozitii sexy, jucause, serioase, rusinate, mandre, meniul a fost complet la raul de langa tabara pe care celebritatile o numesc acasa de peste o saptamana. S-au relaxat, s-au distrat si, mai important, a fost pentru prima data cand au avut acces, pentru o perioada limitata, la tehnologie: aparatul foto.

Pacha Man a iesit din show, Vladimir Draghia a intrat in tabara din jungla

Sambata, 21 februarie, Pacha Man a renuntat la lupta pentru titlul de Regele junglei si a cedat in fata viciilor sale. Si-a adunat colegii de tabara in jurul focului si a tipat Sunt celebru, scoate-ma de aici! Au urmat cateva momente in care si-au luat ramas bun, apoi Pacha Man a pornit catre Romania. 

Vladimir Draghia este noul membru al echipei de celebritati din jungla africana si s-a facut remarcat inca din primele clipe de cand a ajuns in tabara.

Foamea e mare, certurile sunt si mai mari

Dupa prima saptamana in jungla, schimbarea celor 12 celebritati incepe sa fie din ce in ce mai evidenta. Kilograme in minus, sunt cu totii mai slabiti si incep sa fie mai constienti de faptul ca trebuie sa isi portioneze corect ratia de fasole si orez pe care o primesc in fiecare saptamana.

Foamea ii face sa fie irascibili si sa porneasca certuri din orice subiect: o raceala, curatenia, ordinea, activitatile zilnice, barfele, mancarea, probele, atitudinea fata de ceilalti si multe altele. Probele zilnice, unde pot castiga portii extra de mancare, sunt si ele foarte complicate si, de cele mai multe ori, concurentii nu reusesc sa castige mancare pentru toti colegii din tabara.

De fiecare data cand primesc mancare sau trebuie sa treaca printr-o proba in care trebuie sa manance preparate scarboase, celebritatile au reactii si replici interesante:

  • Elena Lasconi: Sa numaram bobita cu bobita, ca sa ne ajunga!
  • Andreea Moldovan: Am lins farfuriile, am lins tigaia!
  • Formatia RuGina: Mihaita e stresat / Ca de 3 minute n-a mai mancat!

Celebritatile care au surprins

Provocarea junglei este proba zilnica pe care trebuie sa o indeplineasca vedetele, astfel incat sa castige portii extra de mancare, pe care sa le gateasca in tabara. Pe toata durata zilei, romanii ii pot vota pe cei pe care vor sa ii vada indeplinind probele, prin apel sau SMS la 1264.

Probele sunt extreme, iar unele dintre ele au facut chiar ca membrilor echipei de productie sa li se faca rau in timp ce le pregateau. Printre celebritatile care au surprins publicul s-au numarat:

Mihai Traistariu – ambitia si modestia lui l-au facut sa reziste unei probe foarte complicate, in care a trebuit sa manance feluri de mancare care miroseau si aveau un gust ingrozitor.

Elena Merisoreanu – a fost eroina Provocarii junglei - Invarte sticla, cand a baut cele mai scarboase cocktail-uri. Usurinta cu care a baut sangele de vaca i-a surprins pe toti colegii ei.

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni