"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": 12 vedete vor da nas in nas cu serpi si insecte veninoase

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": 12 vedete vor da nas in nas cu serpi si insecte veninoase

Ei bine, nu e nevoie sa treceti prin asa ceva. ProTV ii testeaza pe altii pentru voi. Noua emisiune "Sunt celebru, scoate-ma de aici", care incepe luni, 16 februarie, arunca in jungla din Africa de Sud 12 vedete, care vor da nas in nas cu maimute, serpi sau insecte veninoase si vor manca cele mai ciudate lucruri.

Douasprezece vedete au renuntat la viata comoda de acasa si au plecat in Africa. Timp de 21 de zile nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau Regina a junglei. Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24.

Vedetele vor dormi sub cerul liber, vor face dus in cascada si vor renunta la orice contact cu lumea exterioara. Pe scurt, vor fi nevoite sa se adapteze conditiilor din jungla, cu bune, dar mai mult cu ... grele.. 

Publicul se va implica direct in competitie. Voi veti alege ce concurent merita sa ramana in jungla pentru a castiga competitia si cine trebuie sa plece acasa, in functie de cum se descurca in lupta pentru supravietuire. Daca reusesc sa isi infrunte fobiile si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice.

Cine sunt vedetele care vor cadea in capcanele junglei, veti afla AZI, la ora 20:30, in prima editie a emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" 

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni