"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", strigat pentru a treia oara! Ce a declarat Gabi Jugaru dupa ce a parasit tabara

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!", strigat pentru a treia oara! Ce a declarat Gabi Jugaru dupa ce a parasit tabara

Gabi Jugaru a fost al treilea barbat care nu a mai rezistat in Africa de Sud si a strigat ieri Sunt celebru, scoate-ma de aici! Si-a parasit, apoi, cei 10 colegi de tabara si s-a intors la confortul la care renuntase. 

Va consider ai mei si ma bucur ca nu sunteti falsi”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus Jugaru pentru cei din tabara. Gatuit de emotie si de lacrimi, Gabi le-a spus cuvinte frumoase, apoi si-a luat la revedere de la fiecare in parte.

Imediat dupa plecarea lui, parerile de rau nu au inceput sa apara. Morosanu l-a numit pe Jugaru “sarea si piperul” din tabara, iar Andreea Moldovan a spus ca este un om “efervescent si a fost o placere sa il avem alaturi de noi”.

Ce nu s-a vazut la televizor a fost ca, dupa iesirea din tabara, Gabi s-a rasfatat cu un meniu de care i-a fost foarte dor: burger, cartofi prajiti, suc si floricele. Mai mult, acesta a acordat si un interviu in care a povestit cum a fost experienta lui in Africa de Sud. 

1. Cea mai frumoasa experienta?

Fiecare zi a avut frumusetea ei. Nicio zi nu a semanat cu alta, chiar daca fiecare a avut un numitor comun: orezul, fasolea, lipsa unor lucruri care faceau parte din viata noastra, dar nu constientizam ca au atata importanta pentru noi.

2. Cea mai groaznica experienta?

Cele mai groaznice lucruri au fost durerile de menisc, de ligament, durerile de spate, lipsa sarii, ziua in care nu am avut apa foarte mult timp, ca sa nu mai vorbim de lipsa tigarilor.

3. Ai fost cu adevarat speriat in vreun moment?

Nu. Asta si poate datorita faptului ca stiam ca nu o sa fim expusi unor pericole mari. E adevarat ca primul impact a fost cam dur. Sa te afli pe o culme de deal, intr-un luminis, pe o stanca, pe un pat inconjurat de o groaza de lighioane care ar vrea sa se urce cu tine in pat, si nu pentru ca ar vrea sa-ti faca ceva sexual…

4. Care o sa fie primul lucru pe care il faci cand ajungi acasa?

Inainte de a intra pe strada mea, e o biserica. O sa ma opresc la ea si o sa aprind o lumanare, sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am intors si pentru prietenii mei, care au ramas in jungla. Clar lucru, o sa ma intalnesc cu Pacha Man, sa ne uitam la fiecare emisiune. L-as chema si pe Traistariu, dar nu este in Bucuresti, locuieste in Constanta.

5. Ai cantat si ai facut versuri foarte des. A fost o metoda de a te relaxa, de a-i destined pe ceilalti?

Am facut ce am simtit, asta este stilul meu. In permanenta, am simtit nevoia de a aduce un zambet, de a spune o vorba buna celor cumva tristi.

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei, votandu-ti favoritul! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni