"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": ziua 4 - Editia din Romania inregistreaza o premiera in Africa de Sud

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": ziua 4 - Editia din Romania inregistreaza o premiera in Africa de Sud

In editia cu numarul patru a super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!, inventivitatea celebritatilor din tabara s-a facut remarcata in Africa de Sud! Pentru prima data intr-un sezon filmat in jungla africana, in disperarea lipsei tigarilor, un concurent a fumat hartie igienica!

Editia cu numarul patru a super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30  - 22:35, fiind urmarit la nivel national de peste 2 milioane de romani. In minutul de aur de la 20:54, peste 2.5 milioane de persoane urmareau pataniile din Africa de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18-49 de ani, show-ul a inregistrat un rating mediu de 14.5 puncte si 30.5% share, in timp ce locul doi a reusit sa obtina 6.1 rating si 12.8% share. 

Celebritatile din Romania sunt creative!

Gabi Jugaru este fumator inrait, iar lipsa tigarilor l-a facut sa improvizeze si sa foloseasca hartia igienica pe post de tutun. Membrii din echipa de productie sud africana au fost surprinsi de creativitatea lui si au spus: „In tabara din Africa de Sud au mai filmat echipe din Ungaria si Danemarca, iar unii dintre participanti au fumat frunze in lipsa tigarilor, insa este pentru prima oara cand o celebritate isi improvizeaza o tigara din hartie igienica!”.

Nici Pacha Man nu s-a lasat mai prejos. Ieri a mesterit toata ziua si, cu ajutorul colegilor din tabara, a facut un nai din lemn, cu 7 note muzicale. Nu s-a oprit aici si si-a sculptat si cateva figurine din lemn. L-a impresionat pe Mihai Traistariu, care a spus despre el: „Este iscusit la mestesugit si mi-a demonstrat ca e un muzician bun”.

Discutiile din tabara devin din ce in ce mai savuroase, concurentii incepand sa faca confesiuni despre viata si trecutul lor si sa dezbata subiecte neasteptate. “Dupa atatea zile ne fuge mintea la prostii!”, a declarat Morosanu. 

Serpi, insecte, mirosuri infioratoare

Zilnic, cele 12 celebritati se confrunta cu tot felul de animale, la probele zilnice sau chiar in tabara. Gandacii umbla prin farfurii, pe paturi, printre haine, iar la Provocarea Zilei – Macel in pantaloni, Gina, Ruby, Dorian si Alina au primit cu totii portii serioase de insecte in pantaloni!

Gina a fost cea care a tras lozul castigator si a fost acoperita de gandaci energici: „Erau foarte rapizi, imi intrau in urechi, in nas, peste tot!”. Ruby a avut o conexiune cu sarpele care se incolacea la gatul ei si „a venit langa fata mea si se uita in ochii mei”, iar pe Dorian l-au muscat insectele de picioare. La finalul probei, s-au intors in tabara invingatori, cu 8 stele, care reprezinta 8 portii de mancare.

Insa nu numai concurentii au probleme cu insectele. Chiar inainte de inceputul emisiunii, pe Cabral l-a intepat o insecta de mana si a fost nevoie de interventia medicului, care a dezinfectat imediat rana.

Foame mare

Cei 12 au primit luni portia de fasole si orez pentru intreaga saptamana. Nefiind obisnuiti cu portii zilnice, si-au consumat rezervele, iar acum trebuie sa gaseasca o solutie sa se descurce pana la sfarsitul saptamanii.

Echipa a pregatit o misiune secreta pentru Dorian, de a ii speria pe colegii de tabara ca a vazut un sarpe, iar daca misiunea reuseste toti se vor delecta la micul dejun cu briose si ceai. Pentru ca Dorian a fost un actor convingator, reusind sa le dea emotii celebritatilor care pana atunci dormeau linistite, el a putut astfel sa-si mai spele din pacate in fata colegilor din tabara, care s-au delectat cu un mic dejun special.

Comoara din jungla

Luminita si Elena Merisoreanu au fost desemnate sa caute Comoara din jungla. Cele doua au traversat jungla si au demonstrat determinare si forta pentru a castiga proba si a se intoarce in tabara cu surprize pentru ceilalti concurenti. Premiul surpriza a fost o cutie de rozmarin, care i-a incantat pe toti. Si de aceasta data au dovedit creativitate, celebritatile declarand la vederea ingredientului ca dupa ce il vor adauga in mancare pentru a schimba gustul, crengutele vor fi folosite pentru a face ceai.

In episodul de azi: Provocarea junglei – Teroare la telefon!

Publicul l-a votat sa treaca prin aventuri extreme, din nou, pe Dorian! In episodul de astazi, crocodilii, serpii, viermii si gandacii morti ii vor face grea misiunea de a aduce portii de mancare celebritatilor din tabara.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor. Telespectatorii pot urmari si pe pagina de Facebook si pe site-ul oficial  suntcelebru.protv.ro aventurile din Africa de Sud!

Jungla continua in fiecare zi, numai pe PRO TV, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni